CRAFT

Premium functional underwear and cycling clothing from Scandinavia

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

105 Søgeresultater

Cykeltøj fra CRAFT – Funktionel beklædning designet ud fra mange års erfaring
Funktionelt tøj er essentielt for cykling. Virksomheden CRAFT tilbyder cykeltøj designet til høj komfort og enestående frihed til bevægelse. Sportstøjsproducenten CRAFT producerer cykeltøj som perfekt passer til hvem som helst. Tøjet er tilgængeligt for kvinder, mlnd og børn og udvalget fra cykelundertøj såsom underbukser, sportsBH’er og sokker med varmende lag ligesom Windstopper Shirts og bukser, caps og hansker til cykeludstyr som sweatshirts, knickers, cykelbukser og overtræk til skoene. De høj-kvalitetsmaterialer anvendt af CRAFT tilbyder en god kontrol af fugt, perfekt pasform og et højt niveau af slidstyrke.

Med CRAFT cykelbeklædning er du perfekt forberedt i ethvert vejr
Ligemeget om du er en aktiv hobbycyklist, mountainbiker eller procyklist er funktionelt cykeltøj meget vigtigt for hver disciplin. Den schwieziske sportsbeklædningsproducent CRAFT tester deres produkter i de rigtige forhold og forbedre dem gennem løbende reporter i udviklingsfasen. Siden 1977 har virksomheden CRAFT været aktivt involveret i udvikling og produktionen af funktionelt tøj og tilhører nu branchens pionere for cykelbeklædning. De høj kvalitetsmaterialer er lavet med to-lags strikket stof for at fremme kapillær effekt. På denne måde er sved effektivt fjernet fra huden til ydersiden, hvor det kan fordampe.

CRAFT cykling – sportsbeklædning for aktiviteter, hvor du med garanti bliver svedig
AFørst og fremmest var fokus for producenten CRAFT med hovedsæde i Boras i Sverige, at udvikle funktionelt undertøj. Virksomheden blev snart en producent af alle tre lag af lagdele-systemet. CRAFT producerer tøj for alle aktiviteter, som gør dig svedig som for eksempel cykling og tilbyder atleter et behageligt kropsklima. Derudover bruges bløde, elastiske og ergonomiske materialer til at tilbyde stor frihed til bevægelse.