Continental

kvalitets cykeldæk til en perfekt tur

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

64 Søgeresultater

Virksomheden Continental udvikler og producerer cykeldæk med en erfaring på mere end 100 år. Cykeldæk producenten Continental skiller sig på deres område af industri med at producerer cykelslanger, cykeldæk og fælge bånd til racercykler, MTB, fritidscykler, sportscykler, trekking cykler m.m. Virksomheden lægger stor vægt på udvikling og produktion af deres produkter i Tyskland.

Continental cykeltilbehør – kraftfulde cykeldæk
Continental var grundlagt i 1871 som et selskab i Hannover. Continental startede ud med at producerer varer lavet af blød gummi, gummilignende stof og solide dæk for fragtkørsel og cykler. På det tidspunkt udviklede det sig til en international virksomhed der forsyner cyklister med højt effektive produkter. Med erfaringen om Tysklands pneumatiske dæk produceres Continental i dag cykelslanger, cykeldæk og tilbehør.

Continental cykeldæk – i tæt samarbejde med cyklister
Med deres egen teknologi og udviklingscenter i Korbach kan Continental forsat udvikle nye teknologier. Continental cykeldæk er kendt for deres høje effektivitet og kvalitet. Ligegyldigt om det er mountain bike, racercykel, city/trekking eller Cross cykeldæk. Udvalget af den traditionelle virksomhed er meget forskelligartet. For eksempel kan de sammenlæggende dæk blive pakket ned på minimalplads. Hvis du ønsker at have greb, trækkraft og sikkerhed når du kører offroad på din mountainbike er Continental MTB dæk det helt rigtige valg for dig. Det er ikke kun deres sømbeslået design på modellerne som er imponerende, men også deres høje funktionalitet. Ligegyldigt om du er en passioneret landevejsrytter eller crossrytter vil du altid finde de rigtige dæk hos Continental.