CLIF Bar

lækre barer fremstillet på havregryn

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

4 Søgeresultater

Måltidssupplement til aktive mennesker.
Historien om CLIF BAR ™ begyndte på en cykeltur i 1990, da grundlæggeren Gary overvejede et alternativ til ”astronautbarer”. Hans idé var; at lave en velsmagende bar på havregryn, med frugt og nødder.

Sund og balanceret kost
Siden da har CLIF Bar specialiseret sig i at fremstille supplende sportsernæring, med et væld af smagsvarianter, til aktive personer. Om du så kikker efter en meget frugtig udgave med havregryn, rosiner og valnødder (Oatmeal Raisin Walnut), blåbær (Blueberry Crisp) eller et mix af chokolade og mandler (Chokolate Almond Fudge): er udvalget stort, og du er sikker på at finde det terre produkt som passer din smag.

CLIF Bar ideen
For grundlæggerne af CLIF Bar, var det fra starten tydeligt: Jo mere naturlig et produkt er, des mere nærende og sund er den. For at supplere kroppen før, under og efter træning, indeholder barerne et mix af kulhydrater, protein, fibre og vitaminer. Ydermere indeholder barerne B6 og B12 vitaminer. CLIF Bar er laktosefri, indeholder ikke glycosesirup; det naturlige sødemiddel kommer fra rissirup og sukkerrørssirup. CLIF barer indeholder ikke transfedtsyrer, som gør fedtindholdet meget lavt.

Til sport og som snack
Uanset hvordan du ønsker at anvende sportsbarer: CLIF Bar er ideelle når man er på farten, og er meget velegnet hvis man ønsker at holde kroppen godt kørende i løbet af dagen. Udover ingredienserne lægges der også stor vægt på smagen. Det er først når den gode smag gør sig bemærket, at det Nordamerikanske firma har nået målet.