Citec

Innovative hjul til forskellige anvendelser, alle fremstillet i Tyskland

Shop wheels from Citec

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

1988, West Berlin - Virksomheden Carbotec grundlægges og sælger hjul med pladehjul til landevejsløb. Herefter er resten historie. I 25 år har mærket, der blev omdøbt til citec, udviklet og produceret hjul til pro- og amatørcyklister, hobbycyklister, touringcyklister og mountainbikere.

citec - Moderne hjulteknologi
Hjul har stor indflydelse på cyklens egenskaber. Størrelse, eger, udstyr ... der er mange faktorer, der er vigtige for en perfekt tur. citec har udviklet forskellige systemer, så du kan få mest muligt ud af din cykel. Power Block System med en speciel forbindelse mellem nav og eger repræsenterer det karakteristiske træk ved citec spoke systemhjul. Konkurrencekonceptet giver en let kantprofil med høj brudstyrke. Opspændingssystemet med lige spænding giver dobbelt så mange eger på den højtbelastede ’drive-side’ for symmetrisk egerspænding.

citec - Kvalitet og holdbarhed
citec har ikke sat farten ned i forhold til at udvikle sig kontinuerligt indtil i dag og vil heller ikke gøre det i fremtiden. Teknologier udvikles, testes og revideres i takt med tiden. Overbevist om kvaliteten af deres produkter, tilbyder virksomheden en 5-års garanti på egerbrud. Et løfte om høj kvalitet!