Cinelli

en del af Bella Italia’s cykelhistorie

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

23 Søgeresultater

KVALITETS RACERCYKELDELE AF DET POPULÆRE MÆRKE CINELLI.
Nogle navne får cykelentusiaster til at rulle med tungen – og Cinelli er absolut en af dem. Firmaet blev grundlagt i 1947 nær Milan og har altid prioriteret at lave elegante racercykelstel og komponenter. Mærket er kendt for deres kombination af fine materialer, kvalitets håndværk og italienske design.
 
Cino Cinelli som var en erfaren og succesfuld atlet før grundlæggelsen af firmaet, har bragt nytænkning ind i den moderne cykelbranche med produkter fra aluminium cykelstyr, sadler opbygget omkring en kerne af plastik, pedaler med rem og hurtigt aftagelige klik-pedaler. Cinelli elsker og lever for racercykling, hver eneste komponent er testet igennem flere årtiers gode oplevelser.

Kork styrbåndet blev lanceret i 1987 og bliver stadig produceret i en forbedret version som et fast produkt i Cinelli’s sortiment. Styrbånd spiller en afgørende rolle for kontakten mellem rytteren og cyklen. Cinelli har fuldent denne komponent med en masse kærlighed og ekspertise. Atleterne kan vælge imellem styr med anti-slip mikrofibre, behageligt Bubble Ribbon med bobler af luft og klassiske korkbånd – med eller uden gelé indlæg – og det er muligt at udskifte denne del af cyklen alt efter personlige præferencer og behov. Mange forskellige farver sætter prikken over i’et, alt fra diskrete, elegante og til skrigende farver kan tilbydes.