CHROME

Funktionelle cykeltaster, tøj og tilbehør for byens cyklister.

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

36 Søgeresultater

Historien om firmaet CHROME begyndte i Boulder, Colorado, for næsten 20 år siden, da nogle unge mennesker gik sammen for at producere cykeltasker, som skulle opfylde kravene for byens cyklister. De fokuserede primært på funktionalitet, robuste materialer som kunne holde til de daglige udfordringer, som en cyklist i byen er udsat for. Udover robust og vandtræt CORDURA materiale var taskerne og er de stadig lavet af slidstærkt tarp fra lastbiler, mens de enkelte dele er syet sammen ved brug af robust og meget solidt garn. Men CHROMEs vandtætte jakker og fleecetrøjer kender også til at imponere byens cyklister med robuste og varme materialer, såsom fleece eller åndbar polyester og med diverse smarte detaljer som store hætte, brystlommer, længere ryginddelinger osv.

Perfekte bytasker for cyklister: enten for din transport til arbejde eller i din fritid
I dag er CHROME tasker blandt verdens mest populærere cykeltasker til brug i byen eller provinsen, da designet er smart og brugbart. Det amerikanske firma imponerer især cyklisterne med deres brug af robuste, stærke, industrielle materialer og jern elementer som føre taskerne til en praktisk følgesvend for byture, til universitetet eller til arbejde. Afhængigt af størrelse og model tilbyder taskerne kapacitet til bøger, computer og diverse andre enheder - og ideelt beskyttet mod alt slags vejr.

CHROME kan tilbyde varmt tøj til din cykeltur
CHORME jakker og sweatshirts er funktionelle og formet efter en cyklist i byen behov: en bekvemt pasform er lige så vigtig som vindmodstanden. Det er også vigtigt med god soliditet for at sikre at jakkerne kan klare udfordringerne hverdagen byder på.

Ligeledes tilbydes forskelligt tilbehør i unikt CHROME design, såsom iøjnefaldende nøgleringe med sikkerhedsbælte der kan spændes af produktets kant. CHROME produkter er iøjnefaldende og sikre altid et stilfuldt fremtræden – ved siden af sin funktionalitet.