CHIBA

Cykelhandsker med mange specielle funktioner

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

35 Søgeresultater

Bike Handschuhe CHIBA blev grundlagt i 1853 og ejes stadig af CHIBA familien. Virksomheden har været en af de førende fabrikanter af cykelhandsker i over 150 år. CHIBA producerede allerede høj kvalitet allerede i midten af det 18. århundrede og blev valgt som handskeleverandør til den kejserlige familie af den østrigske kejser selv.

CHIBA - Funktionelle handsker i høj kvalitet
I dag producerer CHIBA-handskemærket, fra sit internationale hovedkvarter i Teisendorf i Berchtesgadener Land i Bayern, Tyskland, funktionelle handsker til en bred vifte af aktiviteter; så som cykling, skiløb, nordisk sport, fitness, paragliding, bjergsport, vandreture, men også til brandvæsenet og arbejdsmiljøbranchen. Handskerne sælges over hele verden. Helt fra starten har CHIBA produkter stået for høj kvalitet, funktionalitet, beskyttelse og høj holdbarhed. Et andet kendetegn ved CHIBA er ders egen ISO 9001-certificerede produktion.

Cykelhandsker til alt vejr
Uanset om der er sommer- eller vinterture: CHIBA tilbyder forskellige handskemodeller til forskellige temperaturer og alle anvendelsesområder: Åndbar, lette soft shell vinterhandsker med Windprotect - en vindtæt, vandtæt og åndbar overtrækhandske lavet af Rainfabric- eller cykelhandsker med BioXCell gelpolstring. Cykelryttere kan vælge mellem forskellige typer cykelhandsker til varme og kolde dage. CHIBA produkter skiller sig altid ud med deres specielle detaljer. CHIBA køber alle råvarer selv, handskedesignene er alle lavet af erfarne handskemagere og syet af erfarne syersker.