Challenge

Håndlavede dæk med italiensk kvalitet

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

5 Søgeresultater

Siden 1985 har firmaet Challenge produceret cykeldæk i diverse versioner, farver, størrelser og modeller. Navnet Challenge indikerer, hvad disse dæk er lavet til: som cyklist må du stå til ansigt for nye udfordringer hver dag – Det er lige præcis det Challenge cyclocross eller dæk til vejen er lavet for – for netop at hjælpe dig igennem disse udfordringer. Ligegyldigt om det er på smalle og ujævne stier eller hurtig landevejscykling: Challenge tilbyder den rigtige dæktype til en hver lejlighed.

Challenge cyclocross dæk: Behold dine dæk på jorden!
Det italienske firma ligger stor vægt på, at mange af deres dækmodeller var udviklet sammen med professionelle cyclocross ryttere. Mange af Open Tubular cross- og trekking dæk er produceret med samme procedure og af samme materialer som rørformede dæk. Denne procedure indebære ikke en sammensyning af navene, men kanterne er anbragt med aramid tråde om sig. På denne måde fastholdes dækket i fælgen med de typiske clincher kroge. Kombineret med et indvendigt latex rør byder Open Tubular dækkene på en cykeltur af kvalitet som er svarende til højeste kvalitet af et rørformet dæk. Dækkene byder på et fantastisk greb, ideel styring, rullende modstand og god komfort.

Klar til hvert eneste løb – med Challenge racerdæk
Racercykeldækkene er også meget populære: De skiller sig ikke blot ud på deres fremragende bløde løb og deres minimale rullemodstand - Energioverførslen er også meget god, hvilket gør Challenge cykeldæk særdeles effektive.