Cateye

Sikkerhed i dårlig sigtbarhed - med cykellys fra cateye

Cykeldele

Cateye har allerede udviklet produkter af høj kvalitet inden for cykelelektronik i lang tid og er kendt for sikkerhed og pålidelighed. Virksomheden, der ligger i Osaka, var en af de første virksomheder i branchen til at udvikle et blinkende lys til cykler i 1964. En anden milepæl var et batteri forlygte, der blev lanceret i 1982, et cykellys med en hvid LED.

Dermed brød det japanske firma nye grunde, fordi gode lys tilbyder cyklister passive såvel som aktiv sikkerhed - ikke kun i dårlig synlighed!

Indtil i dag er produktsortimentet løbende blevet udvidet og forbedret, nye teknologier blev implementeret, så der nu er et rigtigt for- og baglys for hver en slags anvendelse og for hver bruger. Kraftfulde LED-lamper i kompakte, men robuste huse med langvarige lithium-ion-batterier gør natten til dag. Afhængigt af modellen kan du oplade batterierne via USB eller udstyre lyset med ekstra batterier. Desuden kan batterierne også udskiftes under turen, så du altid får et godt syn på lange ture.

Selv om fokusset stadig er på cykelbelysningssystemer, har Cateye i de senere år også været et førende firma med opdaterede cykelcomputere. Virksomheden udviklede cykelcomputere, der kommunikerer med din smartphone via Bluetooth og således f.eks. Vis indgående opkald uden at skulle tage telefonen i dine hænder.

Monteringsudstyret på Cateye-lys eller cykelcomputere er også yderst funktionelt. Den kan monteres uden værktøj og de små gadgets kan placeres på styret eller sæderøret.