Cane Creek

Upgrade your ride today with Cane Creek seatposts and accessories

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

11 Søgeresultater

I 1974 etablerede den internationale fabrikant af cykelkomponenter Dia-Compe Japan deres amerikanske hovedkvarter i Cane Creek Valley, lige uden for Asheville North Carolina (USA). Grunden til placeringen var at drage fordel af en dygtig lokal produktionskraft. På trods af en primær ekspertise inden for bremser begyndte virksomheden at udvide deres sortiment med fremstilling af gafler og bagdæmpere i slutningen af 1980'erne.

Cane Creek Cykling Components er født!
I 1992 købte medarbejdere hos Dia-Compe USA selskabet og vestlige North Carolina-anlægget fra det japanske moderselskab. Dia-Compe USA blev genfødt som Cane Creek Cycling Components - et medarbejder-ejet selskab dedikeret til tanken om, at den bedste måde at forudsige den næste tendens i cykling er at skabe den! Kort tid efter introducerede Cane Creek AheadSet® - det originale ’threadless’ headset - og hermed banede vejen for en revolution i ramme- og gaffeldesign.

Cane Creek Produktsortiment
I årenes løb har denne entusiasme for store cykelprodukter manifesteret sig i en række banebrydende produkter - lige fra Speed Check-skivebremsesystemet via Thudbuster-dropper post til Double Barrel bagstøddæmper og HELM-forgaflen. Alle de prisvindende komponenter udvikles konstant yderligere, og nye innovative ideer træder in i den allerede brugte i praksis.

Kvalitet og kærlighed til detaljer - Cane Creeks filosofi
I omkring 40 år har firmaet i North Carolina arbejdet på førsteklasses cykelkomponenter. For fabrikanten er opmærksomheden på detaljer og høj kvalitet af stor betydning. Uanset om der er MTB'er, downhillcykler eller landevejscykler - Cane Creek udvikler produkter, de tror på. Produkter, som deres medarbejdere selv vil køre på og er stolte af at kalde deres egne.