CamelBak

For at slukke din tørst mens du er på tur

Cykeludstyr

CAMELBAK hydrationssystem – et opfindsomt geni i én drikkedunk
Uden nogen kloge opfindsomme idéer fra kloge genier – såsom den første hydrationspakke opfundet af Micheal Eidson – ville cykling ikke være, hvad det er i dag. Inspireret af hans erfaringer skabt gennem et varmt cykelløb i 1988 udviklede den amerikanske cykelrytter en idé, fordi det var nødvendigt: den trænede paramediciner puttede en slange ind i en gammel tilførselstaske, pakkede alting i en sok og syede det hele fast på ryggen af hans overtrøje. Det var her CAMELBAK prototypen blev født. Siden da, har virksomheden CAMELBAK videreudviklet deres letvægts- og aerodynamiske hydrationssystemer. De gør det endda muligt for dig at drikke i teknisk krævende terræn uden at du behøver at fjerne dine hænder fra styret. Efter en succesfuld testperiode blev CAMELBAK’s produkter hurtigt spredt ud til andre sportsgrene. Det store CAMELBAK produktudvalg inkluderer også diverse drikkedunke, hydrationsbælter og utalligt udstyr til alle hydrationsrygsække og drikkedunke.

CAMELBAK hydrationsrygsække – så er du ikke efterladt højt og tørt på dine ruter
De funktionelle CAMELBAK systemer garanterer en lettilgængelig forsyning af drikkevarer mens du cykler: Endda i krævende terræn er du i stand til at drikke uden at slippe styret med dine hænder. CAMELBAK hydrationsrygsække fås med beholdere, som kan indeholde op til tre liter og er tilpasset både små træningspas og længere ture. Rygsækkene er tilgængelige i forskellige farver og former. De åndbare rygsække er udstyret med en ”splashguard”, som beskytter mod snavs og tilbyder ekstra plads til din smartphone, værktøj eller energibarer. Derudover er produktudvalget fra CAMELBAK udvidet med hydrationsrygsække med en integreret rygbeskyttelse, som især er populær blandt enduro-ryttere. Denne rygbeskytter kan nemt modstå adskillige styrt og er på nuværende tidspunkt så fleksibel, at den passer perfekt til rytterens bevægelser.

CAMELBAK drikkedunke og alsidige tilbehør
Takket være deres specielle system er det ikke nødvendigt at hælde CAMELBAK’s drikkedunke for at drikke indholdet. På denne måde kan du altid holde dine øjne rettet mod vejen. Plastikken som bruges til drikkedunkene er hygiejnisk, giftfri og letvægtig. Udover produktionen af deres drikkedunke skiller CAMELBAK sig ud på deres neutrale smag og deres robuste materiale. Det enorme udvalg af tilbehør til hydrationssystemet topper CAMELBAKS produkttilbud. Slangebørste, rengøringsmaterialer og dryer arms gør det muligt at rengøre hydrationssystemet, mens CAMELBAK RainCover holder rygsækken tør i våde vejrforhold. Hydrationspakken kan blive individuelt opgradere med lynlåse, forbindelser og klemmer – alt efter dit behov.