Burley

Klassiske cykeltrailere for børn

Cykeludstyr

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Tilbage i tiden da den amerikanske producent af cykeltasker Al Scholz brugte dele fra et gammelt gyngestativ til at bygge en helt ny slags cykeltrailere, kunne ingen have forstillet sig hvilken succes det ville blive. I starten var traileren kun designet til transport af cykeltasker, men traileren var så let, stabil og rummelig at den også indeholdt nok plads til hans lille datter. Idéen bredte sig hurtigt og efter blot en lille time senere var den første rigtige Burley cykeltrailer for børn produceret.

Ud over de gode egenskaber som ’let, stabil og rummelig’, har Burleys trailere ikke længere særlig meget tilfælles med prototypen. De nye Burley trailere er utrolig sikre og endda allerede oversteget de strenge sikkerhedsstandarder for trailere til børn. Et blidt løb på 20” hjul, et bredt spor og et lavt tyndekraftspunkt garanterer neutrale og overbærende køreegenskaber.

For at garantere, at selv de yngste medlemmer af familien nyder søndagsturen tilbyder Burley trailere også et panoramisk udsyn, den bedste ventilation, en behagelig og optimeret affjedring, hvilket minimere bump og ujævnheder på vejen - og selvfølgelig endnu mere plads. Et trailer overtræk, side vindue med UV beskyttelse og en roll bar sikre, med enhver respekt, en sikker tur. Med en maksimal belastning på 60 kg, er cykeltrailerne for børn en velegnet og længerevarende følgesvend. Burley bruger ingen sundhedsskadelige og kemiske stoffer; i stedet lever hver eneste del op til de nyeste krav og er strengt testet for at de overholder standarderne for forurening.

For resten kan Burley trailere bruges direkte ud af kassen! Pakken er udstyret med et sæt af dæk, så cykeltraileren kan forvandles til en klapvogn med et enkelt tryk og traileren tilbyder endnu mere fleksibilitet. Burley tilbyder også en model specielt for din firebenede ven.