•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret

BUFF
Multifunktionel hovedbeklædning

Varemærket BUFF blev grundlagt i 1992 i Barcelona. Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af sportstekstiler såsom multitubes, hatte og tørklæder der alle er nyttige, komfortable og multifunktionelle. BUFF hovedbeklædning, headbands og multitubes er særligt populære blandt cyklister. Produkterne er alle åndbare og kommer i fuldkommen sømløse designs. Det multifunktionelle rørformede hovedbeklædning er velegnet til alsidigt brug og tynd nok til at bære under en cykelhjelm. Således er dit hoved og hals godt beskyttet på kolde dage. Afhængigt af temperatur og personlige præferencer kan du vælge mellem tørklæder, tubes og hatte lavet af mikrofiber, merinould og polarfleece i alle trendy og klassiske farver - der er det rigtige hovedbeklædning til alle!

Tubes, pandebånd, hatte, halsvarmere og tilbehør fra BUFF er kendt over hele kloden. De multifunktionelle hovedbeklædninger i deres altid enkle og farverige designs er tilgængelige for voksne, børn, babyer og endda til hunde! Mange mennesker kan end ikke forestille sig at cykle uden det multifunktionelle BUFF hovedtøj. Produkterne er lette, kompakte og dermed lette at transportere og kan bæres rundt om halsen eller på dit hoved.

ROSE Bikes tilbyder en bred vifte af forskellige produkter fra BUFF, der kan bruges som nakkevarmer, ansigtsvarmer eller hat. Takket være et problemfrit design er tørklæderne komfortable, elastiske og velegnede til alsidig brug. Uanset om det er en hat, balaclava, pandebånd eller tørklæde - BUFF multitube imponerer med multifunktionalitet og alsidighed. BUFF hovedbeklædning er således et godt valg til cykling i ethvert vejrlig.

BUFF® Pack Run Cap

Stilfuld og funktionel samling til løbere
Med navnet BUFF® Run har det spanske mærke lanceret en helt ny produktlinje, som er specielt udviklet til byløbere og dermed med et urbant udseende. Den nye kollektion omfatter meget elastiske og komfortable hatte, tørklæder, samt hår- og hovedbånd. Til disse blev det nye DRYFLX®-materiale udviklet: ultrastiv, ekstremt absorberende og elastisk. Med hensyn til den nye originale BUFF® anvendes den nye 4-vejs stretchteknologi til at garantere dig endnu højere komfort. Den nye produktlinje er designet specielt til byløberne, derfor er meget god synlighed en fuldkommen uundværlig funktion! Den 360 ° refleksion fra DRYFLX®-produkterne sikrer netop dette! Uanset om du løber i de tidlige morgentimer eller sent om aftenen - med Run kollektionen, vil du ikke blive overset! Et andet fint træk ved de nye produkter er en ekstremt høj solbeskyttelse. Det betyder beskyttelse til løbere, ikke kun ved nattetide, men i lige så høj grad ved middagstid.

BUFF® CoolNet UV+® Stay Dry, Feel Cool: CoolNet UV+

Højdepunktet for efterår / vinterindsamling 2018/19 er den videre udvikling af klassikeren, Original BUFF®. Frem til nu stod originalen for et problemfrit design, fremragende opvarmning egenskaber samt meget god fugtfjernelse fra kroppen. Til den nye version har BUFF® tilføjet endnu mere imponerende funktioner. Den Nye Original indstiller ikke kun nye kvalitetsstandarder, men også et eksempel på bæredygtig produktion af hoved- og halsbeklædning takket være økologiske produktionsstandarder. Den nye Original BUFF® er udelukkende fremstillet af Repreve®-certificerede, genbrugte plastflasker. Der kræves kun to genbrugte PET'er til fremstilling af en ny ’original’. Desuden imponerer den fremtidige klassiker også med enestående elastik, hvilket opnås takket være den nye 4-vejs stretchteknologi. BUFF® tilbyder ikke kun lodret stræk som før, men også vandret stræk, hvilket forbedrer bærekomforten og gør det muligt at opnå endnu bedre præstationer. En anden opgradering er en UV-beskyttelse med ultraviolet beskyttelsesfaktor UPF 50 for at beskytte brugeren perfekt - selv fra ekstreme påvirkninger fra stærk sol.