BUFF

Multifunktionel hovedbeklædning

Beklædning

Varemærket BUFF blev grundlagt i 1992 i Barcelona. Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af sportstekstiler såsom multitubes, hatte og tørklæder der alle er nyttige, komfortable og multifunktionelle. BUFF hovedbeklædning, headbands og multitubes er særligt populære blandt cyklister. Produkterne er alle åndbare og kommer i fuldkommen sømløse designs. Det multifunktionelle rørformede hovedbeklædning er velegnet til alsidigt brug og tynd nok til at bære under en cykelhjelm. Således er dit hoved og hals godt beskyttet på kolde dage. Afhængigt af temperatur og personlige præferencer kan du vælge mellem tørklæder, tubes og hatte lavet af mikrofiber, merinould og polarfleece i alle trendy og klassiske farver - der er det rigtige hovedbeklædning til alle!


Tubes, pandebånd, hatte, halsvarmere og tilbehør fra BUFF er kendt over hele kloden. De multifunktionelle hovedbeklædninger i deres altid enkle og farverige designs er tilgængelige for voksne, børn, babyer og endda til hunde! Mange mennesker kan end ikke forestille sig at cykle uden det multifunktionelle BUFF hovedtøj. Produkterne er lette, kompakte og dermed lette at transportere og kan bæres rundt om halsen eller på dit hoved.

ROSE Bikes tilbyder en bred vifte af forskellige produkter fra BUFF, der kan bruges som nakkevarmer, ansigtsvarmer eller hat. Takket være et problemfrit design er tørklæderne komfortable, elastiske og velegnede til alsidig brug. Uanset om det er en hat, balaclava, pandebånd eller tørklæde - BUFF multitube imponerer med multifunktionalitet og alsidighed. BUFF hovedbeklædning er således et godt valg til cykling i ethvert vejrlig.