BUFF
BUFF funktionelle tørklæder - hovedbeklædning til korte og lange cykelture

BUFF-mærket blev grundlagt i 1992 i Igualada, nær Barcelona, og har specialiseret sig i produktion af nyttige, komfortable men alligevel multifunktionelle tekstiler til sportsbrug. BUFF halsedisser er særligt populære blandt cyklister. Tekstilerne er fremstillet så der ikke er nogen sømme i, og ydermere er de åndbare. De multifunktionelle rørformede hovedbeklædninger kan bruges overalt og fordi det er så tyndt, kan det også sagtens bæres under din cykelhjelm. På denne måde er du godt beskyttet i hoved- og halsområdet, selv i koldt vejr.

BUFF funktionelle cykeltørklæder - hovedbeklædning til kort- og langdistance cykelture
Den klassiske, men samtidig en af de mest kendte produkter fra BUFF kommer i en enkel og praktisk form, så mange cyklister er glade for at bruge den på korte og lange cykelture: Et strækbart, åndbart og vandafvisende funktionelt tørklæde. BUFF bruges af alle typer cyklister og anvendes til nakke, ansigt eller hoved. Det sømløse design gør det særligt behageligt at bære og takket være elastikken, er den velegnet til alsidigt brug: Som en hue, ansigtsmaske, hårbånd, balaclava eller klassisk som et tørklæde - BUFF funktionelle tørklæder er idel beklædning til din cykeltur i alt slags vejr.

BUFF rørformet hovedbeklædning - cykelbeklædning i funktionelt design
Grundstenen for succesen med de multifunktionelle tørklæder blev lagt i 1992 nær Barcelona. I dag er produkterne tilgængelige i mere end 60 lande. Den rørformede form gør BUFF-produkterne nemme at tage på, og af. Da det ikke er nogen hemmelighed at man sveder mens man cykler, sikrer COOLMAX-teknologien at sveden effektiv fjernes fra huden, så du ikke får kuldepåvirkningen mens den fordamper fra huden. På denne måde kan alle cyklister nyde varmen og komforten, også på de meget lange cykelture.