Birzman

Be boundless

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

54 Søgeresultater

Du skal bare koncentrere dig om at cykle, opdage naturen og være grænseløs - det taiwanske firma Birzman ønsker at give dig ubegrænset cykling. Alligevel har alt sjovt altid en ende, og mindre reparationer er nødvendige på din cykel. Præcis til disse tvungne pauser, tilbyder Birzman flere højkvalitetsværktøjer, der ikke vil stå tilbage for kendte mærker som Park Tools eller Topeak med hensyn til deres kvalitet og optimerede funktionalitet.

Det store produktsortiment omfatter FTC-rørskærere, kabelskærere, egernøgler, forskellige gulvpumper samt en 37-delt Studio Tool Box. Disse produkter og deres pålidelige kvalitet giver dig kontrol over vedligeholdelse og reparation af din cykel. Bremseindikatorer, kabelbeslag eller Zacoo Macht affjedret forgaffel- og bagdæmperpumpe fuldender det omfattende Birzman-sortiment til ambitiøs hobbymekanik.

Vælg selv. "Be boundless" - det er firmaets slogan, der blev grundlagt i 2007 og sendte dermed en invitation til alle cykelmekanikere. Intet kan sammenlignes med at være i stand til selv at holde din cykel i god stand og i øvrigt at kunne stole på værktøj af høj kvalitet, når du har brug for dem.