BELL

Bell cykelhjelme: til en sikker cykeltur

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

1 Søgeresultater

Ved at fremstille cykelhjelme tilbyder det californiske firma BELL cyklister en værdifuld beskyttelse og en pålidelig følgesvend når man snakker om sikkerhed på vejen, i skoven og på ujævnt terræn. Herved gør mærket BELL brug af de mange års erfaring, som virksomheden konstant indarbejder i produktionen af hjelme. Hvad der startede som enmandsoperation i et lille firma til bildele i begyndelsen af 50'erne er blevet en af de førende på markedet inden for sportsudstyr. I næsten 50 år har deltagerne i bil- og motorcykelløb samt ryttere i de professionelle rækker sat deres lid til kvaliteten af BELL-hjelme. De første cykelhjelme blev allerede markedsført tilbage i 1975. Formålet med udviklingen af cykelhjelme har altid været at give cyklister perfekt beskyttelse i tilfælde af styrt eller ulykker.

BELL cykelhjelme - både til unge og gamle mennesker
Fabrikanten af cykelhjelme producerer hårde og polstrede hjelme i mange forskellige stilarter og til forskellige krav - så virksomheden tilbyder et optimalt sikkerhedsniveau til alle brugere af cyklen som et redskab til transport eller konkurrence. Selskabet BELL har på den måde påtaget sig et stort ansvar i enhver situation og udvikler også sportshjelme til mountainbikere samt hjelme til BMX. Til de hurtige ryttere producerer BELL også cykelhjelme, der skiller sig ud med deres sikkerhed og teknologi. Til off-road, til freeride og til downhill sport tilbyder BELL også full-face hjelme. For unge cyklister er der også hjelme, der er specielt tilpasset barnets hovedform, og de lidt anderledes krav.

BELL hjelme til cyklister
Uanset om det er til motionisten eller til den professionelle rytter: BELL-firmaet leverer cykelhjelme hvor de gør brug af topmoderne teknologier. Med næsten 40 års erfaring indarbejder BELL sin knowhow og kompetence til fremstilling af cykelhjelme. Ventilationshullerne giver altid brugeren af hjelmen en god luftcirkulation. Den indvendige struktur er praktisk designet og sikkert, og giver god beskyttelse til alle cyklister. En yderligere fordel er hjelmenes lette vægt samt deres tiltalende design.