Basil

Cykeludstyr til cykelture og udflugter

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

75 Søgeresultater

BASIL er en producent af funktionelle og høj kvalitets cykeltasker, kurve og diverse tilbehør eksempelvis, sadler, greb og holdere, håndvarmere, cykelklokke og meget mere. BASIL blev grundlagt i slutningen af 1970’erne i Holland og siden da har de produceret og udviklet en masse tasker, som er beregnet til cykelture og udflugter. BASIL tilbyder diverse modeller af cykeltasker tilpasset kvinder, mænd og børn. Disse tasker er funktionelle og er udstyret med høj kvalitet og en lækker finish. For maksimal sikkerhed i trafikken vægter producenten gennemtænkte cykeltasker, kontortasker og taskesystemer med sidelommer, indvendige rum, reflektstrips, sikringskroge, stropper til drikkedunke samt at bære tasken. Praktiske dobbelttaske er ideelle for lange og behagelige cykelture. BASIL vægter stor vigtighed af designet, så taskene og cykeludstyret ofte produceres med nye designs og forbedringer. BASIL tilbyder tasker og transportsystemer, som kan bruges af både mænd og kvinder på deres shopping-tur.

Shopping cykeltasker fra BASIL er uundværlige kammerater, når du er på shopping med cyklen  
BASIL tilbyder tasker- og systemer som er passende både til daglige indkøb og for små ærinder, som du foretager på cyklen. Disse produkter skiller sig ud på deres funktionalitet og deres robusthed.  

Producenten fra Holland producerer indkøbstasker til kvinder med stor volume og garanterer sikkerhed på en cykeltur. Disse tasker gør at du med sikkerhed kan bringe dine indkøb hjem tørt og sikkert, uafhængigt af vejret. Det skyldes at BASIL cykeltilbehør er lavet af høj kvalitets materialer og vandafvisende polyester materiale, som fremmer evnen til at modstå alt slags vejr på din cykeltur.

BASIL’s kurve har en lignende form og design som håndtasker, således at de altid har en praktisk funktion og passer til en kvindes indkøbstaske. Designet er egnet til kvinder, som ønsker en fin figur i byen også. Forlommer, behagelige skulderstropper såvel som reflektstrips på begge sider er også standard detaljer.  

Klar på enhver cykeltur med BASIL cykeltasker
Det robuste materiale, som BASIL’s produkter er lavet af kan modstå hårde stød og styrt på dine cykelture. Dette er gældende for kurve, grebstaske og den dobbelte cykeltaske. Cykelsystemerne fra den hollandske producent BASIL er vandafvisende og derfor også holdbare! Nogle taske kan købes med tilhørende regn-dække.