ballistol

Effektiv rengørings- og plejeprodukter til din cykel

Cykeludstyr

Et plejeprodukt til den fuldente cykel, intensiv skumrens for grundig rengøring, keramisk kædeolie for ekstreme afhænger af kæden eller som tør smørelse på følsomme områder på cyklen. BALLISTOL produktudvalg er meget alsidigt og omfattende.

BALLISTOL universel olie – smørelse, rens og pleje
Ballistol smører og renser alle cykler fra racercykler til mountain bikes. Det er blevet bevist i det fineste ørkensand. Ydermere beskytter produkterne lædersadler mod skrøbelighed. Cykellåse, bowdentræk og elektroniske kontakter forbliver funktionelle eller bliver funktionelle igen.

BALLISTOL er også blevet testet med Fox og Rocc Shox støddæmpere, og Ballistol er perfekt egnet for rengøring og pleje af støddæmperne. Dæk kan også blive monteret lettere, gearskifte forbliver let kørende og sætter sig ikke fast, sadler forbliver lette at tilpasse for længere perioder af gangen, lejre er beskyttet mod rust. Effektiv all-round beskyttelse for hele cyklen.

BALLISTOL – alsidige produkter for rengøring og pleje
BALLISTOL er også ofte brugt som sårbeskyttelse på hudafskrabninger og som en insektafvisende, hvilket passer perfekt i troperne. Det er vigtigt når du er cyklende i høje temperaturer eller i især varme områder. Oprindeligt var Ballistol udviklet som en olie til våben.