•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

B + M
Omfattende cykellygtesystemer

Bogstaverne i brandet B + M står for navnene på firmaets grundlæggere Busch & Müller, der begyndte at producere reflekser tilbage i 1925 og er siden vokset til en anerkendt producent for cykellygter. Virksomheden B + M tilbyder et stort udvalg af højkvalitets cykellygter. Især når du cykler i forskellige vejrforhold eller på forskellige tidspunkter af døgnet, er et stabilt og sikkert lygtesystem uundværligt for din sikkerhed. Derfor er et kraftfuldt og veldesignet lys et grundlæggende tilbehør til alle cyklister, der ønsker at nyde cykling. Alle produkter er godkendt til brug i trafikken, i Tyskland. Busch + Müller er lavet i Tyskland, og lige siden grundlæggelsen af den familieejede virksomhed i 1925 er alle produkter produceret i den tyske Sauerland-region.

Kraftfulde belysningskomponenter, spejle og håndtag

Med den sikre viden om, at sikkerhed er et meget vigtigt aspekt inden for cykling, har firmaet B + M løbende udviklet nye belysningskomponenter, der lover god synlighed hele tiden.

Således indeholder produktsortimentet fra firmaet B + M lygter såsom batteridrevne eller dynamo-drevne baglygter, reflektorer, LED-forlygter, forlygter med USB-stik, dynamoer og mange flere produkter i mange forskellige versioner. Hjelmlygter, håndtag og spejle er også en del af det omfattende produktsortiment.

Fra idé til slutprodukt sætter Busch & Müller store krav til produktionsteknologi allerhøjeste kvalitet. Uanset om det er den specielle IQ-reflektorteknologi til LED-forlygter, nærlysbelysning direkte foran cyklen eller bremselysfunktionen til baglygter - B + M-produkter udvikles konstant og tilpasses kundens specifikke behov.