AXA

Sikker, beskyttende og lysende produkter til cykler

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

45 Søgeresultater

AXA som producerer cykeludstyr, er en af de førende virksomheder indenfor cykelsikkerhedsbranchen i Europa. Producenten er meget velkendt på markedet for deres gode løsninger på sikre låse og cyklens lys. Frustrerede cykeltyve er også meget velbekendte med det hollandske varemærke.

Cykelrammelåse fra AXA, beskyttelse mod cykeltyveri
Takket være den høje kvalitet af deres cykellåse tilbyder AXA troværdig beskyttelse mod tyveri. Sikkerhedsprodukterne af cykeludstyrsproducenten differentierer sig specielt grundet deres rustbeskyttelse og holdbarhed. To ekstra vigtige funktioner, der tilbyder glimrende beskyttelse selv mod vedholdende forsøg på tyveri, er et låsehus af stål såvel som brugervenligheden. For at kunne forbedre deres sortiment konstant, tester virksomheden dets produkter gentagende gange med standardtange og andre værktøjer der normalt anvendes af tyve.

AXA kvalitetstilbehør – Sikkerhedsprodukter, baglysholdere, dynamoholdere, kæder til rammelåse og meget mere.  
Udover diverse cykellåseløsninger, tilhører også dynamo forlygter, batteridrevne forlygter, dynamo baglygter, batteridrevne baglygter og skiftehjul, baglysholdere, dynamobeslag og kæder til rammelåse den hollandske producents produktudvalg. AXA dynamolygter og cykellygter tilbyder højeffektivt og optimalt lysudbytte og gode lyskvaliteter – produkterne tilbyder endda høj sikkerhed i vejtrafikken ved lave hastigheder. Så AXA’s sikkerhedsprodukter passer perfekt til cykelture både om dagen og om natten.