•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Avid bremsesystem til cycler
cykel bremser med små detaljer med stor effekt

Den amerikanske virksomhed Avid tilbyder fremragende bremse systemer. Producenten af fælge- og skivebremser har specialiseret sig i især mountain bikes produkter og det store udvalg af bremser sikre dig mange spændende mountain bike eventyr. Virksomheden benytter kun absolutte holdbare materialer for at sikre den højeste sikkerhed på krævende Mountain bike ture. Avid skivebremser er specielt anbefalelsesværdige til Mountain ryttere, da de kan modstå høje belastninger og endda præsterer en god bremseeffekt på vanskelige underlag.

Avid tilbyder den højeste kvalitet med stor succes
Med Avid er du på den sikre side. Avid er ikke kun kendt for deres store udvalg af kvalitetsbremser, men også for kvalitetscykeldele. Ligegyldigt om du er på udkig efter bremsehåndtag, mellemstykker, omformere, bremseolie eller plejesæt, og dernæst at du ønsker at køre Off Road kan du med sikkerhed finde det rigtige udstyr til hvad som helst. Især for ryttere som cykler Off Road ofte og hurtigt er Avid bremser og reparationsudstyr optimalt for din cykel.

Avid cykling – skivebremser med ustoppelig præcision
I 2004 fusionerede Avid og virksomheden SRAM og har siden da haft stor succes. Efter at have arbejdet på hydraulisk skivebremser udviklet med ”Taperbore” teknologien kom der efterfølgende kontaktpunkts justering, ”Power Reserve” geometrien og en præcis ikke-dryppende blødgørelse.