Atlantic

Til professionel cykelrengøring

Cykeludstyr

Med ATLANTIC er cykelrengøring så let som at sejle på det stille hav
Produkterne fra mærket ATLANTIC er blandt verdens mest populære cykelplejeprodukter. I generationer har motionister, professionelle cykelryttere og cykelværksteder stolet på de professionelle produkter fra ATLANTIC i deres daglige arbejde. Virksomheden er resultatet af fusionen mellem Atlantic-Oel Hamburg GmbH, der blev grundlagt i 1922, og Mineralölwerk GmbH & Co. KG, der blev grundlagt i 1897. Siden 2002 har firmaets navn været ATLANTIC Mineralölwerk GmbH.

Rengøring, vedligeholdelse og meget mere - ATLANTIC produktsortimentet
ATLANTIC-sortimentet tilbyder mere end 30 forskellige produkter til rengøring, vedligeholdelse og smøring af cykler. Der er et passende produkt til næsten alle anvendelsesområder. Uanset om du søger skinnede rene dæk, et komplet rengøringsmiddel, diamantfedt, klude til rengøring eller kædespray; udvalget er meget alsidigt og ideelt til alle, der ønsker at bevare værdien af deres cykel på lang sigt. Kun gode olier og råmaterialer behandles og raffineres til et ATLANTIC-produkt.

Kvalitetsprodukter - fremstillet i Tyskland
Med hensyn til udvikling og produktion af produkterne er ATLANTIC på fremstillet i Tyskland for at sikre den samme, høje kvalitet hele tiden. Ikke desto mindre er det ikke kun deres eget forskningslaboratorium og et specialistteam på stedet, der bidrager til ATLANTICs opskrift på succes. Det er også særligt vigtigt for udviklerne at løbende udveksle information med motionister og professionelle ryttere. Fordi kun med den stadige kommunikation med brugerne er det muligt at fremstille produkter, der er passende og funktionelle til alle anvendelsesområder. Derfor vil ATLANTIC fortsætte med at basere sine produkter på målgruppens krav i fremtiden for - også i fremtiden - at gøre det muligt for brugerne at få højtydende og effektive produkter.

Erfaring betaler sig
Med bæredygtighed, teknisk fordel og over 90 års erfaring inden for udvikling og produktion af cykelplejeprodukter er Atlantic Mineralölwerk et højtydende selskab. Disse er vigtige aspekter, som også vil være karakteristiske for produkternes kvalitet i fremtiden.