ASSOS

Cykeltøj til træning og konkurrence

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

87 Søgeresultater

Virksomheden ASSOS placeret i Schweiz producerer høj kvalitets cykeltøj. Denne kompetence er en tradition hos ASSOS: Virksomheden har brugt dets ekspertise og passion til at udvikle og producere anatomiske og funktionelle beklædningsdele i mere end 35 år. ASSOS produktudvalget indeholder cykelshorts, cykelknickers og udstyr til mænd og kvinder. Udover cykelbeklædning producerer ASSOS også kropsplejeprodukter så som flødecreme eller gel mod skav mærker. ASSOS stammer oprindeligt fra græsk og betyder ”ener”. ”Made by ASSOS” står for høje kvalitetsstandarder – af cykeltøjet. ASSOS kompetencecenter er lokaliseret i San Pietro di Stabio i Schweiz og alle detaljer på det individuelle cykeltøj er defineret på det schweiziske hovedkontor.  

Individuelt cykeltøj til mænd og kvinder
ASSOS tilbyder fremragende kvalitet af de essentielle tøjdele til cyklister med store krav – cykel tights. Da en komfortabel pasform kan være afgørende tilbyder ASSOS cykeltights, som passer perfekt i enhver situation. For professionel cykling tilbyder ASSOS også en bred vifte af professionelt cykeltøj. Ligegyldigt om du er på udkig efter bib shorts, korte shorts uden stropper, tøj til daglig træning, konkurrence eller tøj specielt egnet til ekstrem lange distancer har ASSOS’ produktudvalg et stort udvalg af cykelshorts for mænd og kvinder der er på udkig efter funktionelt cykeltøj. Ligesom anatomien er cykelvaner og præferencer altid individuelle, derfor har ASSOS udviklet den rigtige løsning for enhver sportsudøver.

ASSOS cykel beklædning – funktionelt og fuld af detaljer
Med sin lange historie, har virksomheden ASSOS igen og igen bevist sin kompetence i udviklingen af cykelbeklædning Princippet "Made by ASSOS" er implementeret i egne forsknings- og udviklingslaboratorier. Udvikling af alle ASSOS produkter foregår via ASSOS Schweiz. Et avanceret Ergonomisk mønster design sikrer den perfekte kørestilling. Desuden er alt tøjet let og giver en naturlig varmeregulering af kroppen gennem forskellige lag.