•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret

ASSOS: Cykeltøj til træning og konkurrence
ASSOS funktionel beklædning: Ideel for lange distancer og intensive træningspas

Virksomheden ASSOS placeret i Schweiz producerer høj kvalitets cykeltøj. Denne kompetence er en tradition hos ASSOS: Virksomheden har brugt dets ekspertise og passion til at udvikle og producere anatomiske og funktionelle beklædningsdele i mere end 35 år. ASSOS produktudvalget indeholder cykelshorts, cykelknickers og udstyr til mænd og kvinder. Udover cykelbeklædning producerer ASSOS også kropsplejeprodukter så som flødecreme eller gel mod skav mærker. ASSOS stammer oprindeligt fra græsk og betyder ”ener”. ”Made by ASSOS” står for høje kvalitetsstandarder – af cykeltøjet. ASSOS kompetencecenter er lokaliseret i San Pietro di Stabio i Schweiz og alle detaljer på det individuelle cykeltøj er defineret på det schweiziske hovedkontor.  

Individuelt cykeltøj til mænd og kvinder
ASSOS tilbyder fremragende kvalitet af de essentielle tøjdele til cyklister med store krav – cykel tights. Da en komfortabel pasform kan være afgørende tilbyder ASSOS cykeltights, som passer perfekt i enhver situation. For professionel cykling tilbyder ASSOS også en bred vifte af professionelt cykeltøj. Ligegyldigt om du er på udkig efter bib shorts, korte shorts uden stropper, tøj til daglig træning, konkurrence eller tøj specielt egnet til ekstrem lange distancer har ASSOS’ produktudvalg et stort udvalg af cykelshorts for mænd og kvinder der er på udkig efter funktionelt cykeltøj. Ligesom anatomien er cykelvaner og præferencer altid individuelle, derfor har ASSOS udviklet den rigtige løsning for enhver sportsudøver.

ASSOS cykel beklædning – funktionelt og fuld af detaljer
Med sin lange historie, har virksomheden ASSOS igen og igen bevist sin kompetence i udviklingen af cykelbeklædning Princippet "Made by ASSOS" er implementeret i egne forsknings- og udviklingslaboratorier. Udvikling af alle ASSOS produkter foregår via ASSOS Schweiz. Et avanceret Ergonomisk mønster design sikrer den perfekte kørestilling. Desuden er alt tøjet let og giver en naturlig varmeregulering af kroppen gennem forskellige lag.

Start efterårs- og vintersæsonen med ASSOS. Her du finder cykeltøj, der er ideelt tilpasset dine behov henover efteråret, vinteren og foråret - ingen undskyldninger for at annullere dine elskede cykelture selvom vejrforholdene er ugunstige.

I løbet af efteråret og den tidlige vinter er det særligt vigtigt, at du har det perfekte tøj til din træning. Derfor har ASSOS designet den komfortable Mille-linje til disse årstider for dig. Et produktsortiment, der finder den perfekte balance mellem ydeevne og pris.

I kombination med en lidt varmere ASSOS SkinFoil-undertrøje eller en jakke tilpasset vejrforholdene, kan du variere dit klimainterval for at få det til at passe til vejr og temperatur.

Cykling i den tidlige vinter kan være en unik og, til tider, fantastisk oplevelse - forudsat at du har valgt det rigtige tøj. Det er en fornøjelse at se og opleve, hvordan efteråret langsomt bliver til vinter. For at kunne nyde sæsonen fuldt ud har ASSOS udviklet de nye habuTightsLaalalai S7, som er lavet til tidlig vinter og erstatter den tidligere model LL.pompadour. Inspireret fra designet af den allerede populære mande-version af dette produkt, har ASSOS designet en helt ny konstruktion på torsoen til kvinder. Den leveres med specifikke kvinde-stropper med magnet lukke-konstruktion samt med en ny high-end S7 pude til kvinder.

I kombination med den nye habuJacketLaalaLai udgør de en uovertruffen duo. Stratagon-materialet på forsiden sørger for ekstra beskyttelse mod kulde og reducerede sømme på bagsiden giver endnu mere komfort. Strammere manchetter sørger for, at dine hænder forbliver varme, men de kan hurtigt rulles op, hvis det er nødvendigt. På denne måde forbliver du varm og beskyttet mod ugunstige vejrforhold.

HabuJacketLaalaLai udgør en uovertruffen duo i kombination med habuTightsLaalalai S7 cykeltrøjer. Stratagon-materialet på forsiden sørger for ekstra beskyttelse mod kulde og reducerede sømme på hemsen giver endnu mere komfort. Strammere manchetter sørger for, at dine hænder bliver varme, men de kan hurtigt rulles op, hvis det er nødvendigt. På denne måde forbliver du varm og beskyttet mod ugunstige vejrforhold.

ASSOS Shell mod regn og fugt, der holder dig behageligt tør, men samtidig lader også din krop ånde. Den kan bruges på kolde dage over dit tøj som ekstra beskyttelse mod kold vind. Med sin ’national Red’ farve er du sikker på at blive set. Den leveres med stor funktionalitet, men med en meget lille volumen og kan nemt stuves i baglommen som "forsikring" mod foranderlige vejrudsigter.