•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

ALBERTO
Smarte cykelbukser med urban look

Siden 1922 har mærket ALBERTO specialiseret sig i at lave bukser til mænd. Virksomheden blev stiftet af Albert Dormanns i Mönchengladbach. Lige fra starten af fokuserede de især på produktionen af mode til mænd med en sammensætning af høj komfort i tøjet. I begyndelsen fokuserede virksomheden på at producere klassiske bukser til mænd, men nu tilbyder de flere og flere fritids- og urban designede bukser. Alsidige cykelbukser og cykeljeans kan nu også findes i ALBERTO’s produktsotiment.
 
ALBERTO: Behagelige følgesvende i enhver anledning
Med Cykelbukser fra ALTERTO tilbyder virksomheden multifungerende produkter, som skiller sig ud især på deres behagelige tilpasning og komfort. Hverken om det er til cyklen, på kontoret eller i hverdagslivet - ved brug af ALBERTO’s cykelbukser sikre du dig komfortable bukser til enhver anledning. Udover en høj strækevne tilbydes også et højt udvidende hoftebånd og et anti-slip bånd som sikre rigtig høj behagelighed. Derudover er mange reflekterende elemeter ved bæltet og anklerne med til at synliggøre buskerne. ALBERTO cykeljeans har også en usædvanlig vand- og snavsafvisende overflade, hvilket beskytter mod snavs og fugt. Vand og snavs bliver simpelthen afvist. Dette er tilhørende detaljer, som gør ALBERTO’s bukser til mænd højt funktionelle og komfortable cykelbukser.

Passion for mode og stil!

Cykling kan nemt blive en passion. Især når man bærer de smukke Bicicletta bukser fra mærket ALBERTO. Firmaet laver moderigtige cykelbukser der følger de nyeste tendenser i industrien. Desuden er de veldesignede og tilbyder fantastiske funktioner, der er specielt tilpasset til cykling.

TOP GEAR TIL DINE BEN

Hvorfor skal en mand kun se godt ud på en cykel? ALBERTO bukser til mænd er ikke kun stilfulde, men tilbyder også masser af smarte funktioner som reflekterende elementer på ryglommer og bukser, en meget god pasform, trendy farver og avancerede stoffer. Alt fra chinos til klassiske denims - ALBERTO tilbyder det rigtige par bukser til hver dag!