ABUS

Covers a wide range of bike security with high-quality U-locks, chain locks and folding locks as well as armoured cable, spiral cable and cable locks. For sports or in everyday life, the ABUS bike helmet is part of it.

Beklædning & Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

60 Søgeresultater

Sikkerhed til dig og din cykel
Abus’ historie begynder med "Engang var der ingen cykellåse ...". Og cyklingen var stadig i sin spæde barndom, da August Bremicker og hans sønner grundlagde firmaet ABUS i 1924. Grundlæggernes visioner havde imidlertid intet at gøre med imponerende luftkasteller, men med simple hængelåse, der skulle give cykelejerne en god følelse af sikkerhed når de efterlod deres cykler. I tråd med dette princip viser virksomheden ABUS efter generationer stadig vejen og har udviklet en forebyggende sikkerhedsteknologi, der har bragt et stort antal cykellåse til verden gennem årene.

ABUS - cykellåse, cykelhjelme og transporttasker
Uanset om du vil sikre din cykel mod tyveri, beskytte dit hoved med en cykelhjelm i tilfælde af et fald eller blot transportere nogle ting sikkert i din cykeltaske. Firmaet ABUS, der blev grundlagt i 1924, tilbyder et stort udvalg af forskellige cykellåse, cykelhjelme og cykeltasker. Desuden er kædelås, U-låse, rammelåse, kabellåse, reblåse, kabellåse og foldelåse samt diverse cykelhjelme til børn, kvinder og mænd samt forskellige cykeltasker og tilbehør, der er en del af produktsortimentet.

ABUS cykelåse - forskellige låseløsninger til cykelsport
ABUS tilbyder omfattende cykellås-løsninger, så du kan sikre din cykel så effektivt som muligt. Afhængigt af cykelmodellen og den ønskede sikringsmetode tilbyder Abus alle slags låse, herunder U-låse, kædelås, rammelåse, reblåse og kabellåse. Den familieejede virksomhed drives nu i tredje og fjerde generation, og er et uafhængigt selskab for mekanisk og elektronisk sikkerhed til din cykel.

Cykelhjelm af ABUS - effektiv beskyttelse af dit hoved
Når du bruger en hjelm reduceres risikoen for hovedskader i tilfælde af en cykelulykke, eller et styrt markant. Derfor er det ikke kun vigtigt at bære hjelm under træningsture og konkurrencer, men også i hverdagen på vej til og fra job eller andre aktiviteter. Abus’ linje af produkter spænder fra spædbarns- og børnehjelme over hjelme til shoppingture eller turen til kontoret til high-end sportshjelme til hård træning og konkurrence: ABUS tilbyder et bredt udvalg af cykelhjelme med god ventilation, behagelig komfort og individuel hovedtilpasning. Derudover har mange børnehjelme og hjelme en integreret baglygte for at dy derved kan opnå et endnu højere sikkerhedsniveau.

Cykeltasker til enhver lejlighed
ABUS cykeltasker er kendt for kvalitets håndværk i høj kvalitet og et attraktivt design. Sortimentet af tasker omfatter forskellige mangeforskellige modeller, herunder håndtasker, sadeltasker, enkelte og dobbelte tasker til siden af baghjulet, og en rygsæk der er tiltænkt brug i byen. Det smarte KLICKfix-system garanterer stor brugervenlighed for at sikre, at din bagage er lige så sikkert på turen som du selv er.