2XU

Funktionelt tøj til cykelister, svømmere og triatleter

Beklædning & Cykeludstyr

Funktionelt tøj til cykelister, svømmere og triatleter – dette er hvad virksomheden 2XU fokuserer på. Det australske mærke sætter nye standarder for funktionelt sportstøj ved at bruge avanceret teknologi og materiale kombinationer. 2XU tilbyder funktionel triatlon tøj og tilbehør for mænd og kvinder. De individuelle produkter kan bruges om vinteren og sommeren. Deres COMPRESSION sportstøj er udviklet for at optimere præstationen i krævende situationer og ligeledes til professionelle atleter som cyklister, løbere eller svømmere.

Filosofien bag 2XU er at udvikle sportstøj som støtter atleternes præstation så godt som muligt eller endda forbedre den. 2XU bruger hightech stof og nye fremstillingsteknologier og kombinerer dem med et intelligent design. 2XU COMPRESSION kollektionen er særlig populær blandt atleter, som er på udkig efter komprimeret tøj. De individuelle toppe, langærmet eller kortærmede trøjer, lang bukser, shorts, sports bh’er, lægstrømper, komprimeret lægstrømper eller sokker så som neopren dragter og triatlon bukserne er designet for at tilbyde åndbarhed og termoregulering. Det tætsiddende og komprimeret cykel- og triatlontøj sikre en bedre blodcirkulation, og ligeledes har det en positiv effekt på atletens reaktionsevne.

2XU beklædning – den rigtige cykelbeklædning i alle situationer.
Den vigtigste ting på lange og anstrengende tur er at have funktionelt cykeltøj, så du kan sidde behageligt på sadlen. Triatlontøj er nødsaget til at være egnet perfekt til vand og på land. 2XU tilbyder triatlondragter, toppe og shorts som yder en specielt god evne til at ånde og er fleksible. Dermed er de perfekte til at optimerer din præstation, mens du cykler eller løber. Med teknologier så som ICE X og 70D COMPRESSION, materialer som SBR skind, følsomme tråde, kinetisk fart og 2XU’s sædepuder er der klart fokus på høj komfort og funktionalitet. Atleter kan vælge mellem 2XU produkter for lange-, korte distancer og afhængigt af hvordan produktet skal bruges.

2XU Cycle – nyd at cykel
Med et moderne design og brug af nye teknologier og materialer hjælper Cycle 2XU cyklister til at yde deres bedste. Lycra stof tilbyder endda et fast greb og stabilitet i ekstreme forhold. Ergonomiske sædepuder, som var udviklet af 2XU garanterer ligeledes en fantastisk komfort og støtte.