Michelin

Cykeldæk og latexslanger

Cykeldele

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Virksomheden Michelin i Frankrig er en avanceret dækfabrikant, der er bredt kendt inden for cykelindustrien. I forsknings- og udviklingscentre på forskellige steder udvikler virksomheden forskellige gummiforbindelser og slidbaner for at tilfredsstille de til høje krav til cykling. Brødrene Michelin begyndte allerede at behandle gummi i 1889. I dag er fabrikanten kendt for sine cykeldæk og latexslanger, og selskabets avancerede dæk anvendes på alle veje og spor rundt om i verden. Michelin udvikler og producerer dæk til forskellige typer cykler, herunder landevejscykler, mountainbikes og bycykler. Michelin gør det muligt for cyklister over hele verden at vælge det perfekte dæk til deres cykel - for høj sikkerhed.

Michelin dæk - landevejcykeldæk med høj modstand mod punkteringer
For de højeste præstationer på verdens cykelstier tilbyder Michelin et stort udvalg af innovative dækmodeller. Michelin lagerfører de rigtige dæk til ethvert brug for at sikre, at du kan nyde din tur til enhver tid. Michelin dæk er designet til perfekt rullemodstand, effektivitet, greb i vådt vejr og lav vægt - for din succes på turen! Firmaet garantere en høj punkteringsresistens, så du kan opnå dit personlige mål på din cracer, MTB eller hybrid. For de bedste resultater er holdbarheden af et Michelin-produkt også af stor betydning. Ambitiøse cyklister har landevejsdæk med lav rullemodstand for at opnå de højest mulige hastigheder i løb.

Cykeldæk fra Michelin - Komponenter til høj komfort
Michelin cykeldæk til professionel cykling er af høj kvalitet. Det er vigtigt, at dækkene er robuste og effektive. Desuden bør de tilbyde godt greb på alle overflader, både i sving og på lige strækninger. Dækkets gummiforbindelse samt deres høje holdbarhedl er afgørende for gode raceresultater. Et Michelin landevejscykeldæk giver særligt godt greb på tørre og våde underlag, samt stor trækkraft for optimal acceleration og nedbremsning. Michelins cykelkomponenter er designet til at absorbere stød fra vejen og dermed tilbyde høj komfort. Yderligere vigtige faktorer for en cykelrytters succes er god håndtering af cyklen og uovertruffen holdbarhed.