GripGrab

høj kvalitets funktionel tøj testet i det hårde danske vejr

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

63 Søgeresultater

Ægte cykelentusiaster lader ikke vejrforholdene holde dem tilbage, hvor den gennemsnitlige person hellere ville blive hjemme på sofaen med en kop varm kakao. Martin, Kristian og Bjørn Krøyer, grundlæggerne af GribGrap, kan fortælle dig én eller to ting im det. Især Kristian Krøyer, en af Danmarks top 10 mountain bikers i årene fra 2000 til 2010, formåede at udvikle de første GripGrap cykelhandsker på baggrund af sine praktiske erfaringer.
 
Det lille firma med de tre brødre udviklede sig hurtigt til en virksomhed med fans verden rundt, som havde tillid til produkterne fra Danmark. Høj kvalitet til en fornuftig pris – det er mottoet bag GripGrab, den danske producent af funktionel beklædning for atleter med høje krav.

Men nu er produktsortimentet i GripGrab meget alsidigt og tilbyder tøj med høj komfort for løbere og cyklister- der er et stort udvalg af korte og lange fingerhandsker for cyklister til diverse behov på landevejscykler eller mountain bikes, så vel som vinterhandsker til træning i sne og is. Derudover indeholder produktudvalget overtræk til skoene, sokker, hatte til hjelmen, såvel som arm- og benvarmere for ambitiøse amatører og professionelle atleter. Passende produkter ligegyldigt om du er til race eller blot kørende på en mountain bike.

Når GripGrab udvikler deres produkter spiller tilbagemeldingerne fra forbrugere og atleter en meget vigtig rolle. Atleter verden over tester tøjet og giver deres mening tilkende for at forbedre produkterne for landevejscykelryttere, mountain bikers og alle andre cyklister. Det er lige meget, hvor meget du træner, og hvad dine krav er – GripGrab er der til at holde dig varm og tør. Nyd sporten uden at tænke på din beklædning – det er filosofien bag GRIPGRAB.