Fitness

0 Søgeresultater

Fitness

Fitness / Trekking


En fitnesscykel tilbyder dig friheden til at opnå et hvert mål – det er kun dit eget fitness som begrænser dig, ikke cyklen!

Træning på cyklen, til hver en tid

Fitnesscykler holder dig i form. Og hvad kunne være mere behageligt end den blæsende vind gennem dit hår, på en cykel efter en dag på kontoret? Det er rigtigt, intet er bedre! Cykling er den bedste måde at forlade en stresset dag og oplade batterierne. Din cykel venter derhjemme, den vil køres på, opleve noget og bevæge sig. Det er sporty og hurtigt. Du vil klart mærke den erfaring ROSE har ingen for landevejscykling. Stel, hjul og kranksæt – på vores cykler vil du finde komponenter som også bruges i løb. Du kan med sikkerhed vise dig blandt en flok cykelentusiaster. Derudover disse cykler er ikke blot en træningspartner, de er også universielle kammerater i dit hverdagsliv. Du kan udstyre dem med kurv, lyssystemer og skærme. Pendlere og rejsende ved at et hvert minut med cykling holder dig i form. Hvornår vil du starte din næste tur?

Der er ingen tvivl om det, finesscykler er lavet for at sikre en bedre træning. For at være i stand til at tilbyde enhver amatøratlet og fitness entusiast den rigtige cykel som er tilpasses hans behov, har vi et lager af en masse forskellige fitness cykler. Sommetider er fousset rettet mod praktisk, andre gange den rigtige ånd for en racercykel eller en mountain bikes styrke. Og for dem, som ikke kan beslutte sig, er der sandsynligvis en løsning blandt hele-vejen-rundt cyklerne.

Selvfølgelig tilbyder ROSE også et bredt udvalg af fitness cykler til kvinder, som interessere sig for sport. Disse er forskellige sammenlignet med cyklerne for mænd, ikke kun deres stel er mindre, men også komponenterne er særligt tilpasset den kvindelige anatomi for at opnå den perfekte ergonomi.

Endda får fans af 29-inch dæk glæde af deres penge brugt på fitness cykler og disse som endnu ikke kender til dem vil snart blive tiltrukket af deres enestående blødhed af store dæk. Ingredienserne for sporty behandling ligger i hjertet på enhver af ROSE’s fitness cykler. Det er fordi vores mål er, at du kommer tilbage efter din næste tur på din fitness bike udmattet, men glad og spændt på den næste tur!