•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
494 Søgeresultater

Topkarakter!

Continental Grand Prix 5000 folding road bike tyre

Continental has ceased the production of the popular all-round tyre Grand Prix 4000 S II, even though it is still a reference among all road bike tyre...

Farve: schwarz/schwarz

schwarz/schwarz
Før 335,72 kr. 312,63 kr.

Topkarakter!

Topkarakter!

Topkarakter!

Topkarakter!

Topkarakter!

Schwalbe MARATHON WINTER Plus Performance Line spike tyre

For a safe ride on ice and snow. The Schwalbe Marathon Winter Plus spike tyre provides you with full control on icy roads, even in sharp bends or when...

Farve: schwarz

schwarz
Før 289,16 kr. 273,11 kr.

Dæk og slanger

Cykeldæk / Cykelslanger


Cykeldæk er din kontakt med underlaget, både på landevejen og i skoven.

Mountainbikedæk fås i et utal af mønstre, som kan være designet til mudder, til løst underlag, eller hårdt og fast underlag. Læs derfor altid vareteksten, hvilket underlag dækket er designet til, og vælg den type der passer dig. Herefter vælger du din størrelse; 26”, 27,5” eller 29”, og til sidst bredden. Bredere dæk giver mere komfort og mere greb, men du skal stadig være sikker på at dækket kan passe i dit stel.

På racercykler vinder 25mm dæk mere og mere frem, selv til konkurrencebrug. Primært fordi det giver lidt mere komfort, og ikke mindsker rullemodstanden på vejen. Bredere dæk er også stærkere og ikke så modtagelige overfor småsten, som kan resultere i punkteringer. Men husk altid at kontrollere dine dæk, for især små flintesten efter hver tur. Det kan spare dig for mange irritationer over en punktering på næste træningstur.

Kendetegnende for både racerdæk og mountainbikedæk, og for den sags skyld også crossdæk, er at de som regel altid findes i en udgave som foldedæk, og en version med kanttråd. Kanttrådsdæk er lidt stivere, men væsentligt billigere. Foldedæk er mere smidige og nemmere at montere. Mulighederne for slangeløse dæk, kaldet ”tubeless dæk” bliver også flere og flere. Både til landevejscykler og til mountainbikes. Hos ROSE Bikes finder du både tubeless kit, til konvertering af almindelig dæk og fælge, samt løse ventiler, specielt lappegrej og tubeless væske.

Til den konkurrenceorienterede landevejsrytter, som har følgebilen med i løb, findes også tubulardæk, eller lukkede ringe. Disse limes fast på en specielt udformet fælg.