• Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

14 Søgeresultater

Urban Lifestyle Cross-Over Tasker - Messenger Tasker til byture, Commuting og hverdags liv

Messenger tasker bliver stadig mere populære. Hvad der plejede at være en kurertaske til cykelbudbringere, bruges i stigende grad til vejen til kontoret, supermarkedet eller biografen. Afhængigt af størrelsen af ​​posen, det giver plads nok til det væsentlige eller endda til en bærbar computer eller mappe. Som du kan bære den over skulderen eller over brystet, er posen nem at tage af og garanterer hurtig adgang til indholdet. Fordelen i forhold til en rygsæk: Vægten af ​​posen er jævnt fordelt over nedre ryg for optimal belastningsfordeling og øget komfort. Tjek de stilfulde cykel messenger tasker nu!

Vi tilbyder også skuldertasker, der nemt kan fastgøres til styret eller pannierholderen under ridning. De har en behagelig skulderrem samt et overdækket kroge til tilslutning til cyklen. Dette giver dig mulighed for komfortabelt at transportere din cykel skulder taske på cyklen - Nyd det bedste fra begge verdener!

Vi har en bred vifte af høj kvalitet skulderposer til fastgørelse til håndtag eller pannier rack samt messenger tasker og overgangsposer i alle almindelige størrelser, farver og prisklasser og af kendte mærker som BASIL, BROOKS, CHROME, ORTLIEB og VAUDE.