• Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

5 Søgeresultater

Børns cykelbukser og børns cykeltrøjer til vejcykling, MTB og touring

Cykling med en bomulds trøje? Ikke en god idé! Når du har oplevet cykling i en normal T-shirt, vil du vide, hvor hurtigt det absorberer fugt og føles koldt og fugtigt på din hud. Dette problem kan forebygges med vores specielle børns cykeltrøjer. Deres højkvalitets tekniske materiale sikrer høj åndbarhed, perfekt pasform i sadlen og god slidstyrke. Vores trøje købsguide indeholder oplysninger om, hvordan du vælger den rigtige cykeltrøje til børn.

Vores sortiment omfatter børnenes cykeltrøjer og børns MTB-shirts til piger og drenge i alle standardstørrelser, farver og prisklasser fra populære mærker som ROSE, FOX, CRAFT, Gonso, iXS, NORTHWAVE, VAUDE og ziener


Et teknisk stof er afgørende for enhver cykeltrøje

Ligesom jerseys til kvinder og mænd er børns trøjer også lavet af specielle tekniske stoffer. Disse stoffer består af syntetiske fibre eller en stofblanding indeholdende en høj procentdel af syntetiske fibre, såsom polyester eller polyamid.

Sammenlignet med klassiske stoffer, såsom bomuld, har tekniske fibre et klart fordelagtigt materiale, de er meget åndbare. Desuden absorberer fibrene hurtigt fugt og udslipper det udad, hvor det kan fordampe. Sammenlignet med bomuld absorberer et teknisk stof ikke fugt, men overfører det væk til ydersiden af ​​trøjen. Dette garanterer en behagelig tør følelse på cyklen, et konstant kropsklima og en perfekt temperaturstyring.


Børns roadtrøjer til fartelskere

For børn, der spiser kilometer med deres cykel, anbefaler vi vores specielle cykeltrøjer til børn. Disse trøjer leveres med en pasform, der er tilpasset atletisk ridestilling og kropsholdning på en cykel.

De har ofte en optimeret pasform i skulderområdet (såkaldte "raglan sleeves"), som kan give dig indtryk af en mærkelig pasform, når du først prøver dem. Alligevel er det kun i en fremadrettet stilling, som du ser, at jerseyen passer perfekt og var specielt tilpasset til cykelture.

Produktet ROSE gør det muligt for børn at vælge mellem trøjer med en lynlås foran eller en lynlås foran.

Derudover er børns racerbukser normalt med tre baglommer, der giver plads til barer, geler mv. Samt en ekstra lynlås til nøgler eller en MP3-afspiller.

Afhængigt af udetemperaturer giver vores ROSE online-butik unge ryttere et valg mellem korte ærmer til sommerture og langærmet trøjer fremstillet af isolerende tekniske stoffer til den kolde årstid.


Børns MTB trøjer og cykel skjorter til stien

For børn, der elsker at ride deres MTB i skove og cykelparker, tilbyder vi specielle børns mountainbike trøjer. Disse har en ret løs pasform og ligner afslappede tekniske skjorter til mountainbiking.

Afhængigt af deres præferencer bærer børn på mountainbikes enten tætte vejtrøjer eller casual MTB shirts fremstillet af åndbare tekniske stoffer, der er særligt populære til downhill og enduro ridning.

Børns MTB-skjorter er mindre tæt på hinanden og giver derfor ofte plads til at bære beskyttelse.

I modsætning til vejtrøjer har disse skjorter kun en lille lynlås med sidelomme til cykelparkbillet eller til nøgler.

Der er ofte en linsefrit syet ind i hæmen, hvilket gør det muligt hurtigt at rengøre beskyttelsesbrillerne mellem dine kørsler.

Afhængigt af udetemperaturer giver vores ROSE online-butik unge ryttere et valg mellem korte ærmer til sommerture og langærmet trøjer fremstillet af isolerende tekniske stoffer til den kolde årstid.


Alsidige børns tekniske skjorter til hverdagen, cykelture og touring

Planlægger du afslappede cykelture med dit barn? Eller foretrækker dit barn en løs t-shirt til en cykeltrøje? Så er vores alsidige cykeltrøjer til børn et godt valg.

Disse skjorter er lette T-shirts lavet af et åndbart teknisk stof. De kan også bruges ideelt på cyklen og i hverdagen.

Takket være deres funktionelle fibre, tørrer disse børns skjorter af overskydende fugt og varme til ydersiden, hvor det er tilbage at fordampe. Det giver en behagelig køæing, og tør fornemmelse på varme dage.


Med disse praktiske tips skal det være nemt at finde den rigtige cykeltrøje til dit barn. Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores eksperter når som helst via e-mail, telefon eller i en af ​​vores butikker. Vi hjælper gerne med dig og giver dig kompetent rådgivning.

Vores sortiment omfatter børnenes cykeltrøjer og børns MTB-shirts til piger og drenge i alle standardstørrelser, farver og prisklasser fra populære mærker som ROSE, FOX, CRAFT, Gonso, iXS, NORTHWAVE, VAUDE og ziener