Vandtætte sokker

Vær beskyttet mod elementerne - hele tiden!


Vandtætte sokker er et must-have til våde og mudrede udendørs aktiviteter - det være sig cykling, mountain biking, vandreture, gå- eller løbeture. Strømperne holder dine fødder varme og tørre - også på længere eventyr. Vi har en bred vifte af vandtætte cykelsokker til kvinder og mænd, og de kommer i alle almindelige størrelser og farver leveret af alle de kendte og berømte firmaer som for eksempel SealSkinz.


Vandtæt takket være hydrofil membran

Vandtætte sokker er normalt udstyret med en vandtæt og åndbar membran. Dette beskyttende lag inde i materialet er mikroporøst, hvilket betyder, at det er fyldt med mikroskopiske huller eller porer. Hullerne i membranen er så små, at store vanddråber ikke kan passere igennem. Vanddamp, der produceres af kroppen, tværtimod, kan let komme gennem perforeringerne. Således holder vandtætte sokker dine fødder tørre i regn og giver høj åndbarhed for en komfortabel følelse i brug. GORE-TEX membraner er de mest kendte membraner i disse kategorier.


SealSkinz HYDROSTOP Tape

Der er to vigtige funktioner, som alle vandtætte sokker skal tilbyde:

På den ene side bør de forhindre, at vand trænger igennem materialet, og ind i skoen og dermed tættere på huden.

På den anden side skal vand, der løber ned over benene holdes ud af sokkerne.

Den velkendte fabrikant SealSkinz har opfundet den nytænkende ide om at skabe en tæt og vandtæt samling mellem sokken og manchetten. Derfor bruger fabrikanten HYDROSTOP tape på indersiden af sokken. Denne silikone tape sikrer en stram og skridsikker pasform på sokkerne og giver dermed en ekstra barriere, som beskytter mod indtrængen af vand ovenfra. Således er du helt beskyttet mod fugt og regn og holder dig varm i længere tid end du eller ville være.


Vandtætte sokker til de kolde måneder

Især på kolde og regnfulde dage om efteråret eller vinteren bør du sørge for at dine vandtætte sokker giver tilstrækkelig isolering. Derfor anbefaler vi, at du bruger sokker med en varm liner eller merinould for at holde fødderne varme og tørre i årets koldeste måneder.


Vil du have tørre fødder i våde og mudrede forhold? Så er vores vandtætte sokker lige noget for dig! I ROSE online-butikken finder du de rigtige sokker til at holde fødderne behageligt varme og tørre. Vi har en bred vifte af vandtætte cykelsokker til kvinder og mænd i alle almindelige størrelser og farver fra kendte mærker som SealSkinz.