Vinterstøvler

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

17 Søgeresultater

Cykelsko til vinterbrug

Cykler du når der er koldt, har du brug for ekstra varme til dine fødder, og det gælder uanset om du kører på landevejen eller på mountianbike. Her finder du sko og støvler der holder dig varm, så du kan cykle i vinterhalvåret!

Se det store udvalg af varme sko og støvler, til både kvinder og mænd - nogle endda med GORE TEX membran – og fra alle de store mærker , som ROSE, SHIMANO, NORTHWAVE, MAVIC, SIDI og VAUDE. Vi har både mountainbikesko og landevejssko til vinterbrug. Se selv!


Skal man bruge specielle vintersko når man cykler om vinteren?

Modsat almindelige cykelsko, så er vintersko betydeligt mere isolerende. Du kan se det på hvordan de er designet, med den høje ankel, lidt som en støvle med neopren manchetter, så de kan holde kulden væk fra fødderne. MAterialerne der anvendes, giver også en øget varme og isolerende effekt. Yder mere er de fleste vinterstøvler også foret med uld eller et isolerende kunstmateriale, så du undgår kolde fødder. Derudover er de fleste vintersko også både vind- og vandtætte. Ofte anvendes der et tyndt lag plastik, imellem ydermaterialet og det isolerende materiale. Mikroperforeringer sørger for at vand ikke kan trænge ind til dine fødder, men fugt og sved kan komme ud. Den mest populære vind- og vandtætte membran er GORE-TEX, som anvendes på mange af vores modeller.


Vinter landevejscykel sko - Fortsæt cyklingen gennem hele vinteren

Særlige vintercykelsko holder dine fødder varme, når du cykler gennem vinteren. Disse sko er ikke kun udstyret med varme materialer og vind- og vandtætte egenskaber, men de har også huller til trebolts-klamper arrangeret i en trekant, hvilket gør dem kompatible med pedalsystemer som LOOK Delta og Kéo, SHIMANO SPD-SL , SpeedplayLight Action, Zero, X-Series (med 3-bolt adapterplade), CampagnoloPro-Fit, MAVICZxellium, TimeIclic / Xpresso og Time Impact.


MTB vinter sko - hersk over stierne, selv om vinteren!

Udover at udvikle specielle landevejssko til vinterbrug, tilbyder populære mærker som ROSE, GAERNE, SIDI, SHIMANO og NORTHWAVE også MTB sko, der er designet til at holde fødderne varme, når du også kører om vinteren. Når du køber et nyt par vinter mountainbike sko, skal du sørge for at have en vind- og vandtæt membran, så vandsprøjt og mudder ikke kan trænge igennem det øverste materiale. MTB sko til vinterbrug har en sål med to parallelle gevindhuller for at være kompatible med 2-bolt klamper fra SHIMANO SPD, Time ATAC, crankbrothers, crankbrothersRace, LOOK MTB, Xtreme MTB, WellgoMTB pedaler.


Skoovertræk som alternativ

Som et alternativ eller som tillæg til cykelskoene kan du selvfølgelig også bruge vind- og vandtætte overtræk om vinteren og i dårligt vejr for at beskytte dine sko og fødder. Vand vil simpelthen løbe af skoovertrækket og vil ikke engang nå skoene. De fleste af vores overtræk er fremstillet af varm og vejrbestandig neopren og findes i kategorien Skoovertræk.


Hvilket fastgørelsessystem ønsker du?

For at sikre en perfekt pasform har skoproducenterne opfundet forskellige fastgørelsessystemer. Afhængigt af systemtypen giver de mulighed for justeringer mens du kører og/eller tilbyder de meget god hælfastholdelse for endnu bedre kraftoverførsel til pedalen.

Velcro stropper:  Velcro på din vinter cykel sko tillader præcise justeringer, kan justeres mens du kører hvis dette er nødvendigt, og de bliver ikke fanget af grene osv. Så nemt som andre systemer.

Ratchets: Cykling sko med ratchets for en ensartet justering. Til dette bruges en stærk plasticwire og et spænde der kan justeres ultrapræcist. Således er det muligt at sikre, at systemet er stabilt, og holder din fod komfortabelt på plads i skoen.

Dials (fx BOA eller ATOP): Vintercykelsko med mulighed for ekstraordinære justeringsmuligheder og jævn trykfordeling over hele foden. Dette fungerer i princippet som traditionelle snørebånd. Alligevel kan de justeres i længden via et snorespænde. Dette gør det muligt at justere mens du kører, og måske lige skal løsne eller spænde din sko en smule.


Hvilken sål er den rigtige for mig?

For også at nyde den bedste kraftoverførsel til pedalen om vinteren, kan vi kun anbefale dig ikke at gå på kompromis med sålen. Du kan vælge mellem et stort antal forskellige såler, lige fra traditionelle gummisåler til kompositsåler med ultralette og stive carbon-indsatser. Herunder er forskellene:

Gummisåler: Traditionelle sportssko, og sko der er designet til flade pedaler tilbyder høj fleksibilitet og komfort når du skal af cyklen og gå i dem. På flade pedaler sikrer gummisålerne maksimalt greb, da gummiet nærmest griber om de små pins på pedalerne og tilbyder høj friktion så dine fødder ikke glider rundt. Gummi såler kan kun findes på MTB vinter sko.

Nylonsåler: Nylonsåler bruges til entry level og all-rounder modeller. Nylon er hårdere end gummi, så du har en bedre kraftoverførsel til pedalen. På grund af den noget højere stivhed er nyslon såler ikke særligt komfortable at gå rundt i, og de har tendens til at være glatte på fedtede overflader. Derfor har skoene ofte små stykker gummi indsat for at sikre dig når du går rundt i skoene.

Forstærkede nylonsåler: For dem der ønsker at overføre endnu mere kraft til pedalen er der også en mulighed i at vælge sko, med en sål af forstærket nylon. Disse er produceret med indlæg af fiberglas, for at forøge stivheden i hele skoen, og dermed formindske krafttabet imellem sko og pedal.

Komposit såler: Disse såler er for de ryttere, der ønsker en meget stiv sål men som ikke har budgettet til at investere I sko med carbon såler. Disse såler er lavet af en blanding af nylon og carbon, og giver dig dermed det bedste fra begge verdener. Du får stivheden fra carbonen, men også komforten fra nylonen - men til en meget lavere pris end sko med såler i ren carbon.


Hvad venter du på? Tag dine vintercykelsko på og se at komme afsted!

Oplev vores sortiment af varme vintersko til kvinder og mænd - nogle af dem med vind- og vandtæt GORE-TEX membran - i alle almindelige størrelser fra kendte mærker som ROSE, SHIMANO, NORTHWAVE, MAVIC, SIDI og Vaude.

Do you have questions about winter cycling shoes?

What are the advantages of winter cycling shoes?
If you also want to ride your bike in winter, you should get winter cycling shoes. The benefits of winter cycling shoes are obvious: They keep your feet warm and dry on your tours or commutes. Here you will find a large selection of shoes for different bike categories.
What should I pay attention to when buying winter cycling shoes?
  • Winter shoes often have a higher cut to protect your ankles from the cold temperatures.
  • You should also pay attention to a warming lining, such as an insulation.
  • What’s more, the outer material should be waterproof, in order to keep your feet dry on your rides.