Road Bike Jackets

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

62 Søgeresultater

Performance cykeljakker til landevejsryttere

Det siges, at der ikke er dårligt vejr, der er bare bare dårlig påklædning! For at sikre dig, at du er perfekt udrustet til din næste cykeltur, skal du ikke kun investere i en dyr racercykel, men også i godt, teknisk og komfortabelt cykeltøj. Du bør derfor ikke undvære en god cykel jakke! Takket være den nærmest atletiske pasform og de elastiske materialer sidder vores cykeljakker tæt, aerodynamisk og komfortabelt på dig. Landevejsryttere sætter stor pris på, at de lette jakker følger alle dine bevægelser og ikke blafrer for meget i vinden. Desuden giver en ergonomisk pasform også optimeret aerodynamik.

I ROSE online-butikken finder du forskellige slags cykeljakker, der strækker sig fra vandtætte jakker (fx med GORE-TEX membran) over vindtætte jakker (fx med GORE WINDSTOPPER membran) til varme, termiske cykeljakker. Gennemse vores sortiment af cykeljakker til kvinder og mænd i alle almindelige størrelser og farver fra kendte mærker som GORE WEAR, ENDURA, Castelli, ROSE und assos.

Vindtætte Cykeljakker beskytter mod kold vind

BVed høje hastigheder har landevejsryttere ofte tendens til at blive kolde fra vindafkøling. Denne effekt gør luftens temperatur koldere end den faktisk er med stigende vindhastighed. En lufttemperatur på 5 ° C kan f.eks. Føles som -18 ° C for kroppen ved moderate vindhastigheder. Jakker med integreret vindtæt membran forhindrer denne effekt og beskytter dig mod at blive kold. To af de mest populære vindtætte membraner er GORE WINDSTOPPER og WINDPROOF af VAUDE.

Leder du efter et større udvalg af windbreakere? Så tjek vores udvalg af vindtætte jakker her

Vandtætte cykeljakker til de rigtigt regnfulde dage

Hvis du ikke vil undvære cykling i dårligt vejr, kan du gå efter en vandtæt cykeljakke. Takket være mikroporøse og vandtætte membraner giver vandtætte jakker en effektiv beskyttelse mod regn. Regndråber kan ikke trænge ind i stoffet gennem membranen, mens overskydende fugt og varme kan undslippe for at fordampe. Dette sikrer høj komfort og holder dig tør i våde omgivelser. Nogle populære vandtætte membraner, der anvendes til jakker, er f.eks. GORE-TEX, GORE-TEX ACTIVE og GORE-TEX SHAKEDRY.

For et endnu bredere udvalg af vandtætte jakker til dine cykelture, se venligst vores kategori med Vandtætte jakker.

Softshell jakker - alsidigt tøj til kølige dage

Softshell bliver mere og mere populært; stoffet er vindtæt, vandafvisende, varmt, meget let, elastisk og særdeles åndbart - den perfekte kombination til beskyttelse mod vind og regn på dine cykelture. Takket være deres alsidighed er softshell jakker meget populære og bruges til både sport og hverdag. Et populært softshell materiale er f.eks. GORE WINDSTOPPER SOFTSHELL.

Leder du efter alsidige softshell jakker? Så gennemgå vores kategori Softshell Jakker.

Vinterjakker til de kolde måneder

Vinteren skal ikke holde dig fra at køre på din cykel. Nogle termiske cykeljakker er udstyret med isoleringsmaterialer eller varmeforinger for at beskytte dig mod de kolde temperaturer og holde dig varm og komfortabel. Den rigtige jakke giver dig muligheden for fuldt ud at nyde din vinter træning.

For endnu flere vintercykeljakker lavet af varme termiske materialer, se vores udvalg af termiske cykeljakker.

Smarte funktioner på din cykeljakke

Nogle cykeljakker tilbyder yderligere funktioner, som kan være meget nyttige for dig.

Flere af jakkerne er lette at pakke sammen, og er derfor nemme at have med på turen. Derfor er disse vandtætte eller vindtætte jakker foldet sammen for at passe ind i jerseylommen. Det gode ved disse 'nød' jakker er, at de tilbyder beskyttelse mod vind og regn, når himlen pludselig åbner sig. Læs produktbeskrivelsen for at finde ud af om jakken er egnet til at blive pakket sammen.

Cykeljakker til landevej - høj synlighed i trafikken

Hvis du er ude på din cykel senere på dagen og skal køre i tusmørke eller mørke, skal du sørge for at din cykeljakke giver dig høj synlighed. Således skal du være opmærksom på om jakken har tilstrækkelige reflekterende detaljer som reflekterende ærmer, reflekterende logoer og reflekterende skrift, når du køber en ny jakke. Direkte lys fra f.eks. forlygterne på biler afspejles således for at gøre dig synlig for andre trafikanter. Desuden er hi-vis cykeljakker en god investering for din egen sikkerheds skyld. Disse jakker kommer i lyse farver som skarp gul, i stedet for klassiske farver som sort og har reflekterende udskrifter. Dette øger din synlighed for andre trafikanter betydeligt for yderligere sikkerhed!


I betragtning af disse nyttige tips, er du sikker på at finde det, du leder efter. Lad dig selv opleve vores produkter og udrust dig selv til dit næste cykeleventyr. Vi lagerfører en bred vifte af cykeljakker til kvinder og mænd i alle almindelige størrelser og farver fra kendte mærker som GORE WEAR, ENDURA, Castelli, ROSE og Assos.