Vis produkter
En måneds GRATIS returret Håndbyggede cykler fra Tyskland Dansk kundeservice
dkk
dkk
Kurv
  Rose

  TESTRAPPORTER

  Teknologi og kundeservice til perfektion

  Masser af passion og kærligheden til detaljer, er basis for vores produkter. Udover den tekniske perfektion og det sofistikerede design, lægger vi stor vægt på den daglige egnethed af vores cykler, stel og tilbehør. Sammen med vores udviklere og professionelle atleter, tester vi grundigt vores materiel, før det når frem til kataloget. Ydermere tilbyder vi en fremragende service og et godt råd, for at gøre din oplevelse hos Rose perfekt. Utallige sejre og købsanbefalinger i adskillige fagblade, er bevis for vores cykelekspertise. Kom selv og se! De seneste testresultater i alle kategorier:

   

  ROOT MILLER 2 testet af Velomotion

  Velomotion - 06/2017

  Konklusion: ”ROSE Root Miller 2 er en extremt kraftfuld trailbike, med virkelig veltunet affjedring, som også kan bruges på de hårde spor. Godt udseende og detaljer i denne prisklasse, fremragende finish. […] I alt, et imponerende tilbud til dem der elsker at køre nedad.”

   

  X-LITE CRS-8810 testet i RennRad

  RennRad 07/2017

  Konklusion: ”let, livlig og ikke med en pris helt i skyerne. ROSE er ikke en tunings-racer uden hold i virkeligheden, men virkelig passende for almindelige mennesker. Med andre grupper, kan du sagtens få den billigere.”

   

  Testsejr til X-LITE 2 i RoadBIKE

  RoadBIKE - 07/2017

  Konklusion:”Den nye X-Lite 2 udklasserer sine konkurrenter med lav vægt og professionelle køreegenskaber. Topkomponenter afslutter testvinderen. Godt gjort!”

   

  X-LITE CDX-8800 testet af "Elessar"

  Elessar (IT) - 06/2017

  ”X-LITE CDX gør dig hurtigere, ved effektivt at overføre dine kræfter fra pedalerne til baghjulet, og samtidig absorbere stød, der ellers ville gøre dig træt.”

   

  X-LITE CDX-8810 testet af "BDC-MAG.com"

  BDC-MAG.com - 06/2017

  ”Denne high-end model kombinerer alle nødvendige detaljer, for bedst at klare lange alpe-ture….X-LITE CDX leverer virkelig noget for pengene.”

   

  ROOT MILLER 2 testet af "365mountainbike"

  365mountainbike - 05/2017

  ”Komfort på højeste niveau: en cykel født til eventyr, uden tællende stopure…det er det mountainbiking handler om.”

   

  X-LITE CRS-4000 testet af "CicloTurismo"

  CicloTurismo - 05/2017

  ”Konkurrencedygtig på vejen, og på prisen. Høj kvalitets ramme, high-end udstyr…”

   

  GRANITE CHIEF 2 testet af "MBAction"

  MBAction (IT) - 05/2017

  ”…vi kan, og må sige at ROSE igen fortjener anerkendelse for at denne model, bedst passer ryttere der gerne vil tage det roligt opad, men som virkelig vægter oplevelsen nedad højt,…”

   

  UNCLE JIMBO 1 testet af Freeride

  Freeride - Feb. 2017

  Konklusion:”Cyklen fra ROSE er et styre-mirakel – den føles livlig, direkte og legesyg på sporet, og virkelig hurtig nedad. Dermed scorer enduro cyklen, med det gode udstyr, næsten topkarakter.”

   

  PRO SL-2000 testet af bikeradar

  bikeradar - 04/2017

  Konklusion: ”Grundlæggende er Pro SL ufattelig meget cykel for pengene. Det er en voksen racercykel, som overhovedet ikke føles som en begyndercykel, og den er virkelig godt udstyret til prisen. Godt gået ROSE.”