Stopper siddende ubehag:
Atletisk Arteria-serien - Terrys Race Sadel

En cykelsadel, som du bruger mange timer på, skal passe som en handske. Udover styret og pedalerne er sadlen det vigtigste kontaktpunkt på din cykel, hvor størstedelen af ​​kropsvægten hviler under cykling. Derfor er den rigtige størrelse, tilsigtet brug og ergonomisk siddekomfort afgørende faktorer for valg af den rigtige sadel. Med disse kriterier er Terry-sadler designet i tilpassede produktlinjer for at kunne tilbyde en fremragende rideoplevelse for alle typer cyklister. Du kan vælge mellem optimerede sadler til mænd og kvinder samt forskellige saddelbredder. Sadel smerte er en ting fra fortiden!

Total RaceComfort
For de vægtoptimerede modeller af den atletiske Arteria-serie kombinerer Terry slimt racing design med høj siddekomfort til udvidede vej- eller mountainbike-ture. En bred reliefkanal fjerner trykket fra det følsomme perineal- og kønsregion, når man bukker fremad. Dette forhindrer følelser af følelsesløshed og ubehag på lange afstande. Denne brede åbning kommer med et kønsspecifik design, der passer til kvindelig eller mandlig anatomi. Hos kvinder er skindbenet lavere end hos mænd. Derfor har kvinders sadlen en reliefkanal mod forsiden, mens mændens sadel har en lettelseskanal mod ryggen for at lette trykket på perinealområdet.

Tilvejebringelse af lindring af blødt væv i køns- og perinale kontaktzoner er et vigtigt element i Terrys 3-Zone-Comfort-Princip. Der er en skånsom overgang med minimale trykpunkter mod sædeets sædeområde Dette område fordeler trykket jævnt på sitbenene takket være dens formfastholdende skumpolstring. En højgendannende kraft i det højtydende skum forhindrer kontakt mellem sidebenene og den anatomisk formede sadelskappe. Geleversionerne af Arteria-modellerne kommer med store gelpuder i kontaktområdet, så der opnås endnu bedre trykfordeling og stødabsorption - for fremragende komfort under pedaling.

Hver model er en visuel glæde
Den minimalistiske design af Arteria-linjen med sin slanke silhuet og dens flade form passer perfekt til dit rene udseende på din cykel. Højkvalitetsmaterialer i lyssadelkonstruktionen kombinerer kvalitet og funktionalitet for at sikre varig sjov på cyklen. Den elegante sorte CrMo sadelskinne kombineres med et slidstærkt WeatherMax DuraSilk sadelbetræk. Dette ser harmonisk ud og som lavet af en enkelt blok. På mountainbikes er Arteria derfor ideel til XC, Marathon og Race. På vejcykler lover det også utallige ubelagte kilometer. Vælg din personlige Terry-sadel for at matche dit køn, sit knogleafstand og dit behov for komfort.