ZOOT

Triathlon tilbehør fra specialister - Vis dit fulde potentiale!

Cykeludstyr

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Kona, Hawaii, 1983. ZOOTs historie begynder direkte i det hårde miljø til IRONMAN Triathlon World Championship. Med det ene og altoverskyggende formål at udvikle innovative og fabelagtigt designede våddragter, sko, tri-toppe, shorts, dragter og rygsække til drenge og piger, der ønsker at vise deres fulde potentiale. Den tidligere grundlægger og samtidskunstner, Christal Nylin, betragtede detaljerne på det tidspunkt og designede shorts med integrerede puder og todelte race-dragter til Ironman Elite. I farvet Lycra, selvfølgelig!

Nøgleordet er klogt udtænkt, funktionelt tøj til multisport
Så du som triatlet kan koncentrere dig fuldt ud om dit løb: ZOOT tri tops tilbyder en jævn pasform, masser af luftcirkulation gennem integrerede mesh-indsatser samt baglommer til gels, slanger osv. Hvad der også er meget vigtigt: ZOOT sportstøj beskytter dig mod de farlige ultraviolette stråler, når du løber i intenst sollys. Materiale af høj kvalitet fra Italien optimerer fugtstyringen af tøjet på en behagelig måde. Shortsene kommer alle sammen med pude. På den måde kan du sætte al din kraft på pedalerne, mens du sidder ergonomisk korrekt, og - ikke mindst - komfortabelt på sadlen.

Mange funktioner og gennemtænkte designs til dit meget personlige triatlon mål
Det er ikke kun jakker og bukser, som du bruger i træning eller konkurrence. ZOOT producerer udstyr til ambitiøse atleter, og de integrerede detaljer i det funktionelle tøj er baseret på deres erfaring. Således kan du hele tiden koncentrere dig om dit mål når du kører på cyklen, når du løber og når du svømmer - kun dine konkurrenter er distraheret. - det er de af det iøjnefaldende design dit ZOOT sportstøj har!