Zoggs

Svømmebriller til alle triatleter

Cykeludstyr

Mærket Zoggs er meget populært blandt triatleter. Siden begyndelsen af 90'erne har virksomheden produceret svømmebriller af høj kvalitet, som bruges af triatleter over hele verden. Siden selskabets opstart i Sydney har den australske producent tilbudt et stort udvalg af forskellige svømmebriller. I dag anvendes Zoggs svømmebriller over hele verden og hjælper atleter med at opnå de ypperste resultater de kan.

Zoggs tilbehør - Tilbehør til alle tre triatlon discipliner
Ud over svømmebriller tilbyder producenten Zoggs også mange andre nyttige produkter, der anvendes af triatleter, til at slutte på en af de bedste placeringer, hvadenten på landevejen eller i vand. Et særligt brugbart produkt er f.eks. tilbehørstasken, der holder alt dit grej samlet ét sted - nemt og overskueligt. Til svømning har firmaet næseklemmer eller ørepropper, der begge er behagelige at bære. Med Zoggs kan verdensklasse-atleter finde en sportsudstyrsproducent, der tilbyder en bred vifte af højkvalitetsprodukter til alle tre triatlon discipliner.

Triatlon tilbehør af Zoggs - Høj præstation og ydelse i ekstreme situationer
Det første par Zoggs beskyttelsesbriller blev lanceret tilbage i 1922, og i dag er modellerne fra den australske producent kendt for deres høje kvalitet. Svømmebriller med en perfekt pasform der bidrager væsentligt til atleters succes, bliver alle modeller regelmæssigt testet i ekstreme situationer over en længere periode. Det vellykkede samarbejde med kendte triatleter viser, at Zoggs produkter opfylder de meget høje krav der stilles af udøverne af denne sport, der stiller store krav til udstyr, der både funktionelt er godt, men som også kan holde til de påvirkninger de udsættes for i træning og konkurrence