WD 40 holder din cykel godt kørende

WD-40 er et populært multifunktionelt produkt, som kan bruges til næsten alt vedligeholdelses- og reparationsarbejde. Den klassiske udgave, den blå og gule dåse blev lanceret i 1958 præsenteret som et produkt til beskyttelse af vand og rustangreb. Derudover kan universal olien også bruges til at fjerne rust med dens sprøjtekontakt, som rengøringsmiddel og til smørelse. Takket være dens alsidighed er WD-40 passende til brug på værksteder, husholdning eller i serviceerhvervet.

WD-40 olie er også velegnet til at opløse fastrustet skruer eller dele. Du skal blot lade olien trænge ind mellem de fast rustede dele i et kort stykke tid og delene kan nu skilles ad. Bremsekabler og gear kan også smøres med WD-40. Den typiske spraydåse er tilgængelig i flere forskellige størrelser. Der medfølger et praktisk og velegnet sprøjterør. Røret kan justeres i to forskellige positioner til når du skal være helt præcis og en position til større områder. Efter brug af WD-40 er dine genstande nu beskyttet takket være et tyndt lag af olie.

Ud over denne alsidige sprøjte olie indeholder WD-40’s udvalg af produkter også supplerende produkter til specielt brug. Da den multifunktionelle spraydåse ikke er egnet til smørelse af cykelkæder indeholder deres produktsortiment også en kæderensningsspray, kædeolie og beskyttelsesskum, som alle er udviklet specielt til særlig beskyttelse af kædens forløb. Fordelene ved disse produkter er, at de belastede dele bliver aflastet, gearskiftet er bedre glidende, højere ydeevne, beskyttes mod rust og således reduceres risikoen for uheld forårsaget af en brækket kæde.

Ud over standard kædeolien tilbyder WD-40 også en vandolie som er udviklet specielt til våde og mudrede forhold. Denne bestandige olie garanterer langtidsvarende smørelse af kæden selv i ekstreme forhold. 
 
WD-40 kan også tilbyde de rigtige produkter for rengøring af sarte materialer som carbon, krom, gummi eller maling. Takket være deres lette og effektive pleje- og rengøringsprodukter er dette et klogt valg til hverdagsbrug.