Wahoo Fitness

Wahoo Fitness gør cykling målbar

Cykeludstyr

  • Sort by:

3 Søgeresultater

Cykelproffer, der ønsker at opnå gode resultater, har brug for højteknologiske værktøjer og enheder, der kan overvåge deres nuværende fitnessniveau og ydeevne. Fordi trænere, hold og proffer kun ved, hvor de skal forbedre, når de har oplysninger om træningsresultaterne og resultater fra deres løb. Men der er også mange motionister, der gerne vil have et let, hurtigt og ukompliceret overblik over deres nuværende fitnessniveau. For alle cykelentusiaster og præstationsorienterede atleter har Wahoo Fitness udviklet produkter, der giver dig mulighed for at ringe op, overvåge, sammenligne og analysere fitnessdata med din smartphone.

Smartphone som måleenhed
Wahoo Fitness er et amerikansk firma, der hjælper cykelryttere med at overvåge og forbedre deres præstationer i træning og konkurrencer med højteknologiske produkter. Målingerne er baseret på digitale enheder, der holder rytteren informeret om deres præstationer til enhver tid og i enhver situation. Det tekniske grundlag er den såkaldte fitness sensor fra Wahoo Fitness. De indsamlede data overføres til en iPhone eller en anden smartphone. På denne måde får cyklisten og hans / hendes team præcise oplysninger om de kilometer, der er kørt under træning og på hans / hendes hjertefrekvens i forskellige situationer.

Effektiv måling under cykeltræning
Det amerikanske selskab fra Georgia tilbyder forskellige produkter, der giver cykelryttere mulighed for at overvåge deres præstation så effektivt som muligt og med minimal indsats. Selskabets udvalg omfatter tekniske enheder, som er monteret direkte på cyklen. Et praktisk sted for altid at få dataene at se hurtigt er selvfølgelig på styret. Imidlertid kan Wahoo Fitness-gadgets også bæres rundt om din arm eller bryst og giver en god komfort i nærheden af huden. Takket være Wahoo Fitness er det nemmere end nogensinde -altid - at holde sig opdateret, og nyde præcis datamåling over din iPhone, smartphone eller fitnessapp. Desuden kræver alle målinger lavt energiforbrug, så batterierne holder fint - også på de meget lange ture. Wahoo fitness giver mulighed for trådløs træning og kontrol over din ydeevne.