Vredestein – over 100 års erfaring med produktion af dæk
KVALITETS CYKELDÆK UDVIKLET AF EKSPERTER FRA HOLLAND.

Virksomheden Vredestein kan kigge tilbage på en lang historie. Siden 1909 har den hollandske producent produceret gummidæk af høj kvalitet, hvor cykel- og bildæk var fokus helt fra start. I dag repræsenterer Vredestein cykeldæk resultatet af mange års erfaring. Udvalget af produkter indeholder den rigtige type dæk for hver fritids- og professionelle cyklist og rækker helt fra super-let vægtige racercykel slickdæk, pålidelige dæk med spor til dæk for Mountain Bikes.

Vredestein bruger mange ressourcer på at undersøge og udvikle nye produkter. For at garantere maksimal præstation er kvaliteten af gummisammensætningen regelmæssig testet i laboratorier og derefter forsat forbedret.

Et godt cykeldæk skal indeholde flere kvaliteter. Udover et perfekt greb på forskellige underlag og vejrforhold skal dækket have en meget lav rullemodstand, så cyklen er let at styre og adræt. Hvis hjulet er for tyndt af vægtmæssige årsager vil det være mindre slidstærkt og lettere ved punkteringer.
Vredestein racercykeldæk er lavet med Excellent-protection teknologi med tæt vævet polyamid stof indvendigt og dermed en perfekt beskyttelse mod punkteringer. Trods denne sikkerhedsforanstaltning er vægten lav og cykelkvaliteterne sporty. Dækkene spiller også en vigtig rolle, når man skal designe sit eget udstyr, derfor produceres de fleste modeller i forskellige farver. 

Derudover tilbyder Vredestein også cykeldæk for fritidscykelister. Kendskab fra udviklingen af high-end dækkene bruges også til udviklingen af disse mindre dyre modeller.