UYN

Naturen er den bedste lærer, og du får de bedste ideer, når du observerer naturen omhyggeligt og lærer af den. Dette inspirerer også designerne fra UYN, som konstant har som erklæret mål og formål at give sportsudøvere en naturlig frihed og lethed til at skabe et perfekt miljø for de bedste præstationer.

Unleash your nature (slip din natur/væremåde fri) - navnet på mærket er både deres krav og motivation til at udvikle funktionelt undertøj til alle sportsaktiviteter. Teknologierne fra de forskellige materialer og garn, der anvendes af den italienske producent Trère Innovation, bliver alt sammen taget fra naturen og støtter dig til at skubbe dine fysiske grænser og frigøre nye kræfter. Alligevel står UYN's tøj for komfort og afslapning - hvad enten det er en hård træning eller en vellykket konkurrence.

Kun når tøjet undgår varmeakkumulering, afspejler varme, har en køleeffekt og reducerer friktionen - når du ikke bemærker dem overhovedet, hvis det er muligt - opfylder det de høje kvalitetsstandarder for UYN. Desuden er det mere end bare undertøj eller sokker - det er et strejf af naturen, der støtter dine sportslige ambitioner.