uvex
Den tyske ekspert indenfor cykelhjelme og sportsbriller

Mere sikkerhed. Mere design. Cykelhjelme og sportsbriller lavet i Tyskland
Komfortable cykelhjelme og topmoderne sportsbriller fra Tyskland - for det familieejede firma Uvex fra Fürth handler alt om din sikkerhed inden for sport, fritid og i på arbejde. Det har været tilfældet siden firmaets grundlæggelse i 1926.

Førende i sikkerhed på cyklen
For at opnå en høj kvalitet er hjelm og briller hovedsageligt fremstillet i Tyskland og Europa. I årtier har Uvex tilbudt en lang række produkter til cykelsporten. På landevejsvejcykler, MTB'er eller til de mere bekvemmelige touring-ryttere: Uvex cykelhjelme anvendes i alle situationer, hvor beskyttelse kræves. Alt dette sker i overensstemmelse med de nyeste industristandarder og moderne teknologier.

Hjelme og briller til alle dele af cykelsporten
Uvex hjelme er tilgængelige for både voksne og børn. Deres anvendelsesområde er lige så varieret som hjelmens design. Uanset om du er på landevejen, på dit yndlingsspor eller på den lidt mere modebevidste tur rundt i byen - hos Uvex kan du finde den rigtige løsning til hver tur.

Sikkerhed og moderne design
Uvex hjelme og briller fås i mange forskellige farver. Du skal blot vælge din yndlingshjelm og beskytte dit hoved helt efter din personlige smag. En ting, der særligt er værd at lægge mærke til: Der er også hjelme til rådighed i mange farver til kvinder.

Et klart mål: Opfyld og overgå sikkerhedsstandarder
Uvex produkter skal ikke kun opfylde de nødvendige standarder, men til enhver tid overstige dem! Sikkerhed, funktionalitet og robusthed er grundigt gennemtestet. Udover interne tests testes produkterne også af testinstituttet (TÜV). Stødabsorption, styrken på stropperne og hjelmens pasform på hovedet - hos Uvex er vi først tilfredse, når alt harmonerer. Når det handler om sportsbriller testes UV-beskyttelsen, mængden af lysgennemstrømning i brillen, signallys-identifikationen og den mekaniske styrke af linserne ved siden af den optiske kvalitet. Det er ikke uden grund at mærket Uvex er et akronym for "ultraviolet ekskluderet" - og således står for et højt niveau af ultraviolet beskyttelse, når du kører i solen.