•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Triaction af Triumph
Funktionelt undertøj til kvindelige atleter

Triaction er et mærke under det velkendte firma Triumph. Virksomheden udvikler, producerer og distribuerer undertøj og bodywear til kvinder verden over. Triaction er Triumphs mærke til funktionelt undertøj til kvindelige sportsudøvere. Sportsundertøjet er præget af innovative teknologier, der er perfekt tilpasset kravene til sport, perfekte snit, funktioner, komfort og et trendy design, der vil tilfredsstille kvinder verden over.

Fra korsetter til sports-bh’er

Det hele begyndte i 1886, da korsetproducenten Johann Gottfried Spiesshofer og forretningsmanden Michael Braun grundlagde korsetfabrikken "Spiesshofer & Braun". De første korsetter blev lavet med kun seks symaskiner og seks ansatte i en lille lade i Heubach, Sydtyskland. I 1902 bar virksomheden navnet "Triumph" - inspireret af Triumfbuen i Paris. Produktudvalget blev yderligere udvidet; hvor de plejede at lave korsetter, lavede de nu bh'er, sports-bh’er, trusser, shapewear og meget mere. Deres globale succeshistorie gjorde Triumph til en af verdens førende producenter af moderne og innovativt undertøj.

Et stort udvalg til enhver type sport

Sports-bh’erne er tilgængelige med forskellige niveauer af støtte lige fra lavt over mellem og højt til ekstremt. De kombinerer alle en optimal støtte til sportsaktiviteter med åndbarhed, lugtnedsættelse og højteknologiske produkter - det helt rigtige mix til dagligt brug på cykelture eller i fitnesscentret.