TomTom
Bær din hjerterytme, din puls og din rute omkring dit håndled

Siden TomTom blev grundlagt tilbage i 1991 har, firmaet som blev verdens kendte for deres produktion af navigations apparater, arbejdet på at lave teknologi muligt for alle og enhver. TomTom producerer intelligente sportsure for sportsentusiaster, som hjælper atleterne med at opnå deres træningsmål. TomTom Multi-sportsur måler din hjerterytme direkte på håndleddet, så du ikke behøver at bære et pulsbælte omkring brystet. Foruden nøjagtig information om din hjerterytme, fart, tid, tilbagelagt distance og forbrændte kalorier viser den 22x25 mm store skærm også din rute.
 
Forskellige programmer hjælper dig med at opnå dine personlige mål. Du kan motivere og udfordre dig selv med distance, tid og kalorie mål før hvert træningspas. For at forbedre din fart og udholdenhed kan du vælge interval træning. Hvis du afviger fra de fastsatte mål giver uret med en lyd eller vibration besked med det samme. Funktionen Race sammenligner din nuværende træning med dine tidligere træningspas.

Computeren kan ikke kun fjernes fra remmen med den udskiftelige strop, men den kan også nemt fastgøres på styret takket være et smart cykel beslag. Herfra viser den rytteren information om kadence og fart udover de tidligere data. Et passende måleapparat kan nemt monteres på cyklen og derefter kan data trådløst blive overført via bluetooth til sportsuret eller computeren. Navnet Multi-sport siger alt – de alsidige ure kan ikke kun bruges til løb og cykling, men også til svømning eller til en kombination af de tre sportsgrene. Uret er vandtæt ned til 50 m. Derudover vil du få information om ydeevne, svømmetag, svømmestil, omgange og fart, mens du svømmer.