THULE

Den rigtige partner til transport af tohjulede køretøjer

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

70 Søgeresultater

Thule bil-cykelholdere og stativer er til bilen, hvad taske-stativer er til cyklen. Varemærket blev etableret i Sverige i 1942 og er kendt for deres systemer, der muliggør en sikker transport af cykler. Thule-koncernen har i dag en absolut markedsledende stilling. Grundlaget for deres banebrydende rolle på markedet er deres store udvalg af cykelholdere, herunder holdere til montering på bagklappen, holdere til anhængertrækket og tagholdere. Alle disse produkter sikrer, at du nemt og sikkert kan transportere alle slags cykler til den ønskede destination - det være sig en mountainbike, en BMX cykel, en touring cykel, en by- eller en ungdomscykel. Thule er den rigtige partner til transport af tohjulede køretøjer. Uanset hvor du vil hen og om du cykler som en pro eller som en amatør.

Transportér din cykel på din bil med et Thule bilstativ
Thule bilstativer kan monteres på bilen i forskellige positioner. En mulighed er at montere din cykel på et tagstativ. En meget lav vægt muliggør en nem montering af cyklen. Rammeholdere holder cyklen på plads og sikrer den under transporten. Gummikoldser beskytter cyklen og fælgen selv ved høje hastigheder. Hurtige låsesystemer gør det lettere at montere og fjerne cyklen. Du kan vælge mellem de forskellige modeller til forskellige cykelstørrelser. Selvfølgelig kan du også transportere cykler med højere vægt. Alle produkter er designet til at garantere maksimal sikkerhed, da cyklen konstant er udsat for høj luftmodstand, når den er monteret på taget på din bil.

Thule cykel tilbehør - Cykelholdere med fremragende kvalitet og funktionalitet
Thule cykelholdere og monteringssystemer skiller sig ud for høj kvalitet og den bedste funktionalitet. Dem, der beslutter at købe en model af dette mærke, kan bekvemt og sikkert transportere en eller flere cykler med bil. Selv cykler med en stor ’wheel base’ kan transporteres fleksibelt, da Thule cykelholdere leveres med justerbare fælgholdere og baglygter. Derudover tilbyder det svenske cykelmærke et stort udvalg af cykeltilbehør: Producenten bærer blandt andet spændebånd, adaptere til forskellige typer cykler, tagholdere, forhjulsstøtter, systemer til anhængertrækket, forlænger-adaptere, knapper og monteringer. Kør sikkert afsted til en lang cykeltur eller cykelferie med Thule-produkter, montér og fjern cyklerne fra stativet så slet som med et knips med fingrene!