The Beam
Sikkerhed til cyklister

TheBeam er et fransk/sydkoreansk selskab med en stærk mission for at beskytte cyklister i trafikken og muligvis redde liv. Derfor udvikler virksomheden innovative produkter og teknologier med netop dette formål for øje.

TheBeam - Passion møder design
Blandt medarbejderne i TheBeam er der en bred vifte af erfaringer og perspektiver fra industrielle, mode- og grafiske designere, CAD- og polymeringeniører til kommunikatorer, marketingfolk og ambassadører - alle har de det til fælles, at de deler en stor passion for cykling. Derfor har virksomheden været kendt for kvalitetsprodukter og kontinuerlig videreudvikling siden grundlæggelsen i 2005. Deres innovative koncepter og løsninger har imponeret cyklister over hele verden. Udover sikkerhed, design, innovation og virksomhedspriser har TheBeam også modtaget en ’Red Dot Award’.

TheBeam - Produkter til cyklister
Sortimentet fra det populære mærke omfatter spejle til mountainbikes og landevejscykler samt cykellygter og andet tilbehør til cykling. Oplev vores udvalg af TheBeam produkter, der giver ekstra sikkerhed til enhver type rytter.