suplest

Schweiziske cykelsko til cykelture, mountainbike og touring

Beklædning

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Præcist som et urværk - cykelsko fra Schweiz
I 2007 grundlagde Robert Gehrig og Daniel Balmer mærket suplest i Bern, Schweiz. Begge er passionerede cyklister og dyrker deres lidenskab for cykling og sko på vejene såvel som på sporene i skovene. "Sko fremstillet af cyklister" er deres motto, og derfor fremstiller de deres cykelsko i henhold til følgende tre principper: perfektion, ’swissness’ og imponerende enkelhed.
Schweiz har altid været kendt for kvalitet - uanset om du tænker på ost, chokolade, medicin eller teknologi. For at opfylde ovenstående hæderkronede principper arbejder suplest hårdt hver dag for at sikre, at Schweiz forbliver synonymt med højkvalitets cykelsko.

Sko i topklasse til cykelentusiaster
suplest kan ikke lide det almindelige - her er hver skomodel planlagt og udviklet i detaljer. Kvalitetsmærket ønsker ikke at følge nogen tendenser, men kun at bruge de bedste materialer, skabe de perfekte udskæringer og producere de bedste sko. suplest skiller sig ud fra andre mærker og ønsker at indføre nye standarder.
Et princip der ligger ud over den sublime kvalitet af skoene er enkelheden i form af design og funktionalitet. Ingen kan lide kompliceret håndtering, hverken brugere eller udviklere - derfor er suplest sko ganske enkelt reduceret til de vigtigste funktioner og toppet med smukke, men nødvendige detaljer.

Landevejscykelsko og MTB-sko
Navnet suplest består af to komponenter: Det franske ord "souplesse"; en ekstremt effektiv måde at træne med korte, hurtige pedalbevægelser og det engelske ord "supple". Således tilbyder suplest en afbalanceret blanding af højkvalitetsmaterialer, funktionelle såler til endnu bedre kraftoverførsel og høj komfort til optimal ydeevne på cyklen.
Sortimentet fra det schweiziske mærke omfatter lette og perfekt samlede landevejs- og mountainbike sko til perfekt kraftoverførsel fra rytter til vej. Der skelnes mellem Road Series for road cycling, Cross Country Series til trailkørsel og Offroad Series med SUPtraction sål til touring og mountain biking.