Supernova belysning - for at du kan være synlig i trafikken
Stabil og sikker fastgørelse af dine cykellygter

Supernova lygter er blandt de bedste cykellygter er på markedet! Når solen går ned og du stadig kører på din cykel er det afgørende, at du kan ses, og at du ser alt der er på vejen foran dig og ved siden af dig. Det allervigtigste til en cykeltur om natten eller i svagt dagslys er selvsagt cykellygterne. Jo længere cykellygtens lyskegle når, jo mere overblik og sikkerhed vil du få på cyklen og på dine omgivelser. På den ene side skal vejen eller stien foran dig være godt belyst, men også omgivelserne skal være synlige for at sikre dig en god og sikker cykeltur. Ligeledes er teknologien inde i lygten afgørende. I trafikken på større veje bør du kun bruge lamper med blændfri teknologi. Supernova har cykellygter, cykelbelysning, LED-forlygter samt tilbehør i produktsortimentet, som kan bruges til landevejscykling og til ture i skoven eller på stierne ude i naturen.

Supernova: Overbevisende og sikker lyskvalitet, stabil fastgørelse
Noget af det vigtigste i forbindelse med cykelbelysning er teknologi og kvalitet, dvs. hvor tydelig og effektiv en lyskegle kan din lygte levere foran dig. Lygtehusene på Supernova-forlygter er håndværk af høj kvalitet. Det er lavet af aluminium og modstår derfor også kraftige slag ved for eksempel styrt. I vind, regn og hagl er lysene fra Supernova-producenten lige så pålidelige som de er i tørvejr. Den dynamo-betjente cykellygte giver en meget høj lyskvalitet, selv ved lave hastigheder. For at sikre en stabil fastgørelse af forlygten tilbyder Supernova også tilbehør til dette. Supernova tilbyder derfor flere slags tilbehør til cyklister, så det er sikkert at køre under dårlige lysforhold.

Lyssystemer til cykler
Supernova tilbyder også tilbehør, der muliggør en nem, hurtig og sikker montering af lygter og lys fra firmaets egne hylder. Til at opfylde dette formål er der beslag, der er monteret direkte på styret. Dette beslag er justerbart for at sikre en optimal lysstråle for din sikkerheds skyld. Med Supernovas tekniske tilbehør kan du også montere din lygte til din cykelhjelm. Dette gøres med velcro-stropper, der kan åbnes og lukkes let og giver mulighed for individuel og hurtig montering. Tilbehørssortimentet består også af adapterkabler med USB-tilslutning og justerbare adaptere for let montering på din cykels forgaffel. Med dette system er lygterne fra Supernova supernemme både at montere og pille af igen.