•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

SQlab
Tilbehør inden konkurrencer, og for større overordnet komfort, når du cykler

SQlab er en producent af cykeltilbehør, som investerer meget energi, tid og penge i forskning og udvikling af ergonomiske sadler. Desuden har SQlab sat sig for at udvikle andre vigtige komponenter, som har indflydelse på den korrekte siddestilling. Udover de forskellige sadler er der også styr og frempinde i det stadigt voksende produktsortimentet. Dette skyldes, at inden for cykling er behovet for at kunne sidde godt på lange flade strækninger eller på turene i det stejle terræn ikke er den eneste faktor, der spiller ind. Herudover spiller mange andre detaljer en vigtig rolle for en optimalt justeret cykel.

Særligt ergonomiske sadler fra SQlab
Som ekspert i ergonomisk cykeltilbehør har SQlab udviklet forskellige specifikke metoder til måling af sædeknogler, skulderbredde og fodposition, der ergonomisk optimerer muligheden for at cykle endnu bedre. Desuden måler SQlab afstanden mellem sædeknoglerne for at beregne den optimale sadelbredde. På den måde fandt sadeleksperterne ud af, at forskellige sadler til mænd og kvinder ikke er nødvendige. I stedet tilbyder SQlab sadelmodeller i op til fire forskellige bredder, så rytterens respektive sædeknogler altid hviler fuldt ud og således er ideelt tilpasset på sadlen - hvad enten du er mand eller kvinde. Udstyret med denne avancerede teknologi begejstrer trekking sadlerne, MTB sadlerne, triathlon sadlerne og landevejssadlerne både professionelle ryttere og amatører.

Cykeltilbehør fra SQlab - ’No-nonsense’ omponenter til ambitiøse cykelryttere
Efter intensiv forskning har SQlab-eksperterne udviklet ergonomisk praktiske løsninger til styr, greb og frempinde, som giver endnu mere afslappet cykling.